Gençleştiren doğal cilt maskeleriyle yaşlanmak bir kenara cildiniz hiç olmadığı kadar genç ve pürüzsüz görünecek hanımlar!

Günümüzde birçok cilt bakım seçenekleri olsa da en faydalısı doğal olan. Cildinize zarar vermeyecek doğal besinlerle cildinizdeki gençlik etkisini çok yukarılara taşıyabilirsiniz. Nasıl mı? O halde gençleştiren doğal cilt maskelerine bir göz atın!

Gençleştiren Doğal Cilt Maskeleri

Gençleşmek için birtakım işlemlere girişmeye gerek yok hanımlar, doğal yöntemlerle de kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz!

Papaya Maskesi

Gençleştiren doğal cilt maskelerinden en favori olanı diyebiliriz. Cildinizi ölü hücrelerden arındırarak yenilenmesini sağlar.

Uygulanışı: 2-3 papaya yaprağını doğrayın ve macun kıvamına getirin. Hazırladığınız bu karışımı 10 dakika yüzünüzde bekletin ve güzelce yıkayın.

Gençleştiren Doğal Cilt Maskelerini Denediniz mi? | 1

Patates Suyu Maskesi

Cilt kırışıklıklarından yana dertliyseniz patates suyu maskesi tam size göre diyebiliriz.

Uygulanışı: 1 adet patatesi meyve sıkacağında güzelce suyunu çıkarın ve yüzünüze uygulayın. 15 dakika yüzünüzde kaldıktan sonra yüzünüzü durulayın.

Gül Suyu Maskesi

Gençleştiren doğal cilt maskelerinden biri olan gül suyu maskesi cildinizdeki lekeleri temizler, cildinizi yeniler ve göz altı şişliklerinizi giderir.

Uygulanışı: 2 tatlı kaşığı gül suyunun içine yarım tatlı kaşığı limon suyu ve 2-3 damla gliserini ekleyin ve karıştırın. Bir pamuk yardımıyla yüzünüze uygulayın ve yüzünüzde emilmesini bekleyin.

Sizin uyguladığınız doğal cilt maskesi önerileri neler?