İstenmeyen tüylere kadınlar için oldukça can sıkıcı bir sorundur. İstenmeyen tüylere ağdasız çözüm başlığı ile cilt tüylerine doğal çözümler bulabileceksiniz. Bu uygulamalar tamemen evde tüyleri yok etmek için kullanılır.

İstenmeyen Tüylere Ağdasız Çözüm

Ağda ve epilasyon gibi uygulamalar özellikle yüz bölgesinde uygulandığında sarkma, leke, yanma  gibi cilt açısından önemli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi size evdeki malzemelerle uygulayabileceğiniz bir kaç çözüm önerisi  hazırladık bu tariflerin en önemli özellği ise tamamen doğal içerikli olması ve ağda gibi cilt uygulanmamasıdır.

Yüzdeki Tüylenmeye Kesin Çözüm İçin Tıklayın!

Yaz yaklaşıyor ve kadınları vücudumdaki tüylerle nasıl başa çıkarım kaygısı sardı. Bu yüzden kadınlar istenmeyen tüylere ağdasız çözüm nasıl bulabilirim telaşında bunun için en iyi çareyi yine mutfağınızda bulacaksınız.

Uygulama 1

2 yemek kaşığı prinç unu yada mısır unu

2 yemek kaşığı nohut unu

Yarım çay kaşığı zerdeçal ve süt ile boza kıvamına gelene kadar karıştırın. Cildizde tamamen kuruyana kadar bekleyin .  Soğuk su ile yıkayın.

Uygulama 2

2 yemek kaşığı kahve telvesi

1 çay kaşığı karbonat

1 tatlı kaşığı bitkisel yağ yada nemlenidiri bir krem

Biraz su ile karıştırılır . Ciltte ortalama 5 dakika bekletebilirsiniz. Soğuk su ile yıkayın.

İstenmeyen Tüylere Ağdasız Çözüm | 1

Uygulama 3

1 yumurta akı

Birkaç damla limon

Bu iki malzemeyi güzelce karıştırın. İstenmeyen tüy olan bölgelere sürün. 20 dakika kadar cildinizde bekletin. Tüylerin ters yönüne doğru hafifçe ovarak çıkartın . Ilık yada soğuk su ile yıkayın.

İstenmeyen Tüylere Ağdasız Çözüm | 2

Hatırlatma

Bu uygulamaları haftada 1 yada 2 defa yapmak yeterli olacaktır. Sabırlı olun.

Tüm bu maskeleri çıkartırken cildinize basınç uygulamayın yavaşça ovun.

Sivilce yada açık yara olan bölgelere uygulamayın. Bu tarifler aynı zamanda peeling (soyma işlemi) görevi gördüğü için sivilcelerinizin dağılmasına yol açabilir.

Güneş ışığının cildinizde leke oluşturmaması için bu  tarifleri akşam uygulamanız gerekiyor.