Boyun zarafeti için sizlere boyun güzelleştirme yöntemleri paylaşacağız… Zamana bağlı olarak boyun ve gıdık bölgesinde oluşan sarkıklar, kırışıklar, daha yaşlı görünmeye neden olabilir. Hızlı kilo alıp verme ve boyun egzersizleri yapmamak, yaş, kilo ve genetik faktörlere bağlı olarak pek çok nedenden ötürü, boyun çevresi fazla kalın olabilir.

Boyun Güzelleştirme Yöntemleri

Boynu inceltmek için egzersiz yapmak, daha zarif bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Fakat cildin sarkmaması ve lifting etkisi oluşması için doğal yöntemlerle kürler uygulamak gereklidir.

Kuğu Zarafeti İçin Boyun Güzelleştirme Yöntemleri | 1

Sarkık Çene ve Gıdı Uygulamaları

Toksinlerin salınmasını sağlamak, değerli mineral ve vitaminleri almak, sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek, sarkan çene kaslarının yeniden toparlanmasını ve daha genç görünmesini sağlar.

Sıvıların tutulmasını önlemek için naturel meyve suları tüketmek, oldukça etkili bir yöntemdir. Her öğün yemeğinden önce 1 bardak taze meyve suyu içmek, kasların form kazanmasına, cildin güzelleşmesine, fazla yağların yakılmasına olanak sunar. Antidot olarak bedeninizin elastikiyet kazanmasına olanak sunar. Özellikle kavun ve nane suyu içmek, çene sarkıklıklarının giderilmesine, boyun kalınlığı sorununun çözülmesine olanak sunar.

Boyun Zarifliği İçin E Vitamini

Cildi güzelleştiren E vitamini hem E vitamini kapsülü olarak alınıp cilde uygulanabilir hem de E vitamini bakımından zengin besinlerle doğal olarak alınır. Yeşil yapraklı sebzelerde bol miktarda bulunan E vitamini tüketmek, boyun yağlarının azalması ve boynun incelmesine olanak sunar.

Kahverengi pirinç, buğday ve yağı, soya, fındık ve elma E vitaminini doğrudan veren besinlerdir.

İlgili Konular;

Boyun kırışıklığından kurtulmanın 10 yolu Tıklayın !

Yoga ile Yüz Zayıflatma Egzersizleri Tıklayın !

Boyun Kırışıklıkları İçin Maske Tarifleri Tıklayın !

Kolları İncelten ve Sıkılaştıran Egzersizler Tıklayın !