Son dönemin cilt bakım trendleri arasında yer alan yaşlanma karşıtı manyetik maske ülkemizde de popüler oldu. Pahalı bir ürün olan mıknatıslı maske gerçekten işe yarıyor mu?

Yaşlanma Karşıtı Manyetik Maske

Kadınların yaşlanmanın etkilerini azaltabilmek için kullandığı ürünlerden biri de manyetik maskeler. Ürün bir çok markada farklı fiyatlar ile kullanıcılara sunuluyor. Diğer cilt bakım ürünlerine göre fiyatı ortalamanın üzerinde sayılabilir.

Yaşlanma Karşıtı Manyetik Maske

Yaşlanma Karşıtı Manyetik Maske

Manyetik maskeler, anti-aging içerikli ürün olduğu için ciltte zaman içerisinde oluşan ince kırışıklıkların yok olmasına yardımcı oluyor. Gözeneklerin kapanmasına sağlıyor. Ciltteki renk değişikliklerini dengeliyor. Canlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.
Manyetik maskesinin içerisindeki küçük demir partikülleri maske uygulandıktan sonra mıknatıs ile temizleniyor. Sonrasında ise tamamen etkisinde arınmak cildinizi yıkayabilirsiniz.

Manyetik maskeyi tüm kullananlarda aynı etkiyi göstermemesinin nedeni ise, cildin yapısı, cilt yüzeyindeki lekeler, kırışıklıkların derinliği her kullanıcıda farklı olduğu için sizde nasıl bir etki yaratacağı konusunda kesin bir bilgi vermek elbette yanlış olacaktır.