Zelal Midyat yorumlarıyla haftalık burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. En alttaki linkten izleyebilirsiniz…

14 – 20 Nisan Haftasi Koc ve Yukselen Koclar icin;

Pazartesi ve Sali günleri yakın iliskilerle ilgili konular,kendimiz ve eşimiz,partnerimiz ,ortaklaşa iş yapiyorsak ortaklaşa yapılan işler gündemimizde.Bu konularda yoğunluğumuz ya da gerginliğimiz olabilir.Sağlığımıza da dikkat etmemiz gereken günler.
Carsamba günüyle beraber ise parasal konular,ortaklasa kazanclar , maddi konular ön planda.Carsamba bu konularla ilgili daha rahat etkiler mevcutken persembeyle beraber biraz daha daraltici etkiler mecut parasal anlamda,dikkat!
Cuma ve cumartesi günü icinse seyahatler, egitsel veya hukuksal konular gündemde..Beklentiyi yüksek tutmamamiz gereken bir gün.Hayal kırıklığı riski mevcut.
Pazar günü ile beraber ebeveyn, özellikle anne ile ilgili etkiler var.Bunun dısında pazar günü günes boğa burcuna gecis yapiyor ve özellikle yukselen koclar icin maddi anlamda olumlu bir dönem basliyor önümüdeki bir ay boyunca..

Boğa ve Yükselen Boğalar icin;

Pazartesi ve salı günleri iş, calisma kosullari, işverenler icinse altlarinda calistirdiklari elemanlarla ilgili bir takim durumlar sözkonusu..Sagliklarina da dikkat etmeleri gereken günler.Kendi sagliklari veya yakinlari icin bu konularla ilgilenme etkisi mevcut.
Carsamba ve persembe günleri icinse daha cok evlilik, eş, ortaklik alanlari etkili.Özellikle persembe günü bu konularla ilgili daraltıcı veya sorumluluk arttiran etkiler mevcut.
Cuma ile beraber ise parasal konular, ortaklasa kazanc alanları gündemde.Özellikle parasal anlamda kayıp ve aldatilmalara karsi dikkat etmeleri gereken bir gün.
Pazar ile beraber ise seyahat veya egitsel konular var. Bunun dısında pazar günü ile beraber günes boğa burcuna gecis yapicak,bir ay boyunca sürecek olan bu transit bogalari olumlu etkileyecek.Yeni bir iliski baslangici , evlilik karari veya ortaklasa is yapmak isteyen bogalar varsa bununla ilgili olumlu etkiler mevcut.

İkizler ve Yükselen ikizler icin ;

Haftaya cocuklar, aşk, spor ve yaraticilik ile ilgili konularda yoğun etkilerle girecek olan ikizler carsamba ile beraber iş, çalisma kosullari, sağlıklari ile ilgili konular gündemlerinde olucak.Özellikle persembe günü günlük işlerinin fazla olduğu bir gün ve sağlıklarına dikkat etmeleri gereken bir gün.
Cuma günü eş veya partnerleri ile gecirebilecekleri romantik bir gün olabilir.Keza cumartesi icin de aynı sekilde.
Pazar ile beraber ise günes boğa burcuna gecis yapicak ve bir ay sürecek olan bu etki boyunca ikizler daha ice kapandıklari ve sagliklarina özen göstermeleri gereken bir döneme giris yapiyorlar.Bu dönem kendilerine yatirim yapmalari gereken bir sürec.

Yengec ve Yükselen yengecler icin ;

Pazartesi ve Salı özellikle aile,ev ve baba ile ilgili konular gündemde.Ev taşıma,evle ilgili tadilat ve veya ebeveynlerin sağlığı,onların işleri icin koşturma bu günlerin etkileri arasinda.
Carsamba ve persembe günleri ise cocuklarla ilgili konular, partnerimiz ve arkadaslarimizla ilgili sorumluluklar özellikle persembe günü ile beraber daha etkin olacak.
Cuma günü iş ve sağlıkla ilgili meseleler ön planda.
Pazar evlilik ve yakin iliskiler alanı aktif. Aynı gün günesin boga burcuna gecisiyle beraber ise yeni sosyal gruplarin icine girme, arkadaslar ve cocuklarla ilgili konular gündemde olucak önümüzdeki bir ay boyunca..

Aslan ve Yukselen Aslanlar icin ;

Haftanin ilk günü egitim , kardesler ve kısa seyahatler alanı oldukca aktif durumda.Keza takip eden gün Salıda aynı şekilde.
Carsamba ile beraber ev, aile, anne-baba ve kariyer konulari gündemde olucakken özellikle persembe günü bu konularda sorumluluklarimiz artabilir.
Cuma daha keyifli, zevk aldigimiz konularla ilgilenebilecegimiz, cocuklari olan aslanlar var ise onlarla vakit gecirebilecekleri bir gün.
Pazar günü sagligimiza dikkat etmemiz gereken, günlük kosturmacalarin icinde olacagimiz bir gün.Bunun yanisira günes ayni gün boğa burcuna gecis yapicak.Özellikle bir ay boyunca kariyer konulari ön planda olup, yeni ise girisler veya işleriyle ilgili gelismeler yaşanabilir bu sürecte.

Basak ve yükselen başaklar icin ;

Pazartesi ve salı parasal konular dikkat cekmekte basaklar icin.Harcamalarında artış, ekstra ödemelerin cıkabileceği bir sürec.Daha hesapli davranmalari gerek bu noktada.
Carsamba ve persembe gunleri ise kardeslerle, egitsel konularla veya kisa seyahatlerle ilgili etkiler mevut.Özellikle persembe günü bu konularla ilgili zorluk yasanabilir.
Cuma günü ev ve aile ile ilgili durumlar , bunun yanisira iş ve kariyer ile ilgili meseleler gündemde olacakken , pazar gününe gecis ile beraber cocuklar ve hayattan keyif alinan konular var.

Terazi ve Yükselen teraziler ;

Pazartesi ve Salı kendi burclarinda ilerliycek ay,dolayisiyla kendi amaclari dogrultusunda hareket edicekler.Bu arada eş, partner veya ortaklariyla sert diyaloglara girmekten kacinmalari gerek.
Carsamba ve persembe günleri parasal konular alış verisler sözkonusu, özellikle persembe günü bu konularda daralmalar yasanabilir, dikkat!
Cuma günü ile beraber yakin cevre, kardes kuzenlerle biraraya gelme veya kısa seyahatler olasi gözüküyor.Bu konularla ilgili hayal kırıklığı potansiyeli de mevcut takip eden cumartesi günü icinde aynı sekilde.
Pazar ailevi konular,anne baba sorumlulugu, evimizle ilgilenebilecegimiz bir gün.
Pazar günü aynı zamanda günes boğa burcuna gecis yapicak ve terazilerin özellikle ortaklasa kazanc alanını etkiliycek önümüzdeki bir ay boyunca.Yeni ortakliklar veya bu ortakliktan dogan yeni kazanclar gündeme gelebilir.Ya da esinin,ortağının kazancinda bir hareketlenme ve artis sözkonusu olabilir.

Akrep ve Yükselen akrep ;

Pazartesi düsük bir mod, ice kapanik veya hastalik hastahane gibi konular gündemde..Ayni sekilde takip eden salı günü boyunca.
Carsamba ile beraber kendilerini daha iyi hissedicekleri bir gün.
Persembe günü kendileri veya partnerleriyle ilgili sorumluluklarla dolu biraz daraltici etki bulunuyor.
Cuma parasal konular ve bu konularla ilgili dikkat edilmesi gereken bir gün takip eden cumartesi icinde ayni sekilde.Esyamiza sahip cikmamiz gerek zira kayıp sözkonusu olabilir.
Pazar ile beraber yakin cevre , kardes kuzenlerle gecirilebilecek güzel bir gün.
Pazar ayni zamanda günes boga burcuna gecis yapiyor.Bir cok Akrep bu bir ay sürecinde gündem maddeleri önemli iliski baslangici, evlilik veya ortaklik gibi konular.

Yay ve Yükselen Yay ;

Pazartesi arkadas,sosyal cevre , cocuk,aşk ve eglenceli vakit gecirme alani aktif.Takip eden salı günü de aynı sekilde.
Carsamba ve persembe gunleri ise özellikle sagligimiza dikkat etmemiz gereken günler.Bünyemizi düsük ve psikolojik olarak kendimizi ice kapanik hissedebiliriz.Hastane veya eve kapanma gibi kapali alanlarda bulabiliriz kendimizi.
Cuma ve cumartesi günleri kendimize yatirim yapicagimiz günler.Tabi birde ailevi konular gündemde.
Pazar ile beraber günes boga burcuna gecis yapicak ve yayların kendilerini yeniden yapilandirmaya karar verecekleri bir aylık sürec.Beslenme diyet spor gibi konularda düzenlemeler , iş basvurusunda bulunan yaylar var ise yeni bir ise baslama veya işveren yaylar icin yeni eleman alışı mevcut.İslerinde parlayabilecekleri bir dönem.

Oglak ve yükselen Oğlak ;

Pazartesi ve Salı günleri boyunca isleriyle ilgili konular oldukca aktif durumda.Anne ve evle ilgili etkiler ayrica mevcut.
Carsamba ve persembe günleri ise arkadas ve sosyal cevre,ayni zamanda cocuklarla ilgili konular gündemde.Persembe özellikle bunlarla ilgili yoğun etkiler, sorumluluk almamiza neden olabilecekken ayrica zorluğu isaret etmekte.
Cuma ile beraber daha modumuzu düsük hissedebilecegimiz, sagligimiza dikkat etmemiz gereken bir gün.Takip eden cumarteside aynı sekilde.
Pazar cok daha olumlu kendimizi iyi hissedebilecegimiz aile ile biraraya gelme potansiyelinin oldugu bir gün.
Pazar ayrica günes boga burcuna gecis yapiyor.Oglaklarin cocuk ve ask alanı burasi.Ve dolayisiyla bu bir aylik süre boyunca ana gündem maddeleri ask ve cocuk..Cocuklariyla guzel vakit gecirebilecekleri, yeni bir aşka yelken acma potansiyelleri oldukca yüksek olan bir aylık sürec.

Kova ve Yükselen Kova ;

Pazartesi ve Salı egitsel, hukuksal konular ve seyahatler gündemde.
Carsamba ve persembe günleri icinse kariyer işle ilgili konular var.Özellikle persembe günü bu konularda daralma hissedebilecegimiz bir gün.
Cuma ve cumartesi arkadas sosyal cevre kalabalik gruplarin icinde yer alma etkileri yaninda gelecek hedeflere odaklanma zamani.
Pazar ile beraber enerjimiz biraz düsüyor ve sağlığımıza dikkat etmemiz gereken bir gün.Kapalı alanlarda olma veya icsel bir kapaniklik sözkonusu.
Pazar günü ayni zamanda bir aylık süre boyunca günes boga burcuna gecis yapiyor ve kovalari ev, iş konulariyla ilgili etkiliyor.İslerinde parlama, iş degisikligi,yeni ise baslama veya ev tasima, ev ile ilgili konular gundemde.

Balık ve Yükselen Balık ;

Pazartesi ve Salı günleri parasal alan, ortaklasa kazanc alanı, maddi giris cikislar, ani harcamalar cikabilir, dikkat!
Carsamba ve Persembe gunleri ise seyahat,yurtdışı,hukuksal ve egitsel konular aktif.Özellikle bu konularla ilgili sert etkiler persembe günü mevcut .
Cuma ve cumartesi günleri iş, kariyer ve ebeveyn ile ilgili konular aktif durumda.İsle ilgili bir takim hayal kırıklıklari yasanabilir.
Pazar günü ise arkadas,aşk ve cocuklarla ilgili konuların oldugu keyifli bir gün.
Bunun dışında pazar günü günes boga burcuna gecis yapicak ve bu bir aylik sure boyunca baliklarin gündemi kardesler, egitsel konular ve kisa seyahatler.

14 – 20 Nisan Haftası Burç Yorumları Videolarını İzlemek için Tıklayın!