Sevdiklerime ne alsam diye düşünüyorsanız işte kadın ve erkek için her bütçeye ve zevke göre hediye alternatifleri ve fiyatları…

Yeniyılı karşılamaya sayılı gün kala, akla gelen kelimelerden biri de “hediye” hepimiz için. Almaktan ve vermekten çok hoşlandığımız hediyeler.

Kime ne alacağım, beğenir mi klişelerinden uzak, bütçeyi yormadan herkesi mutlu etmek mümkün olabilir. Sizlere, klasik ve farklı pek çok hediye seçeneği sunacağım. Eminim içlerinden biri hediye seçiminde işinizi kolaylaştıracaktır.

Kadınların en çok sevdikleri hediyeler arasında yer alan aksesuarlarla başlayalım. Son dönem daha bir aksesuar kullanır olduk, özellikle bu yaz takılar zirve yaptı diyebilirim.

Değişik tasarımları ile kolye ve bileklikler tarzını koruyan bayanlar için iyi bir hediye seçeneği olabilir.

Son dönem özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Chain Reaction markasının yaratıcısı Cenk Enüstün’ün öngörüsüne göre trend olan okside ve altın tonlarında hediyeler seçmeliyiz.

Chain Reaction Corona bilezik güzel bir seçenek olabilir. Fiyatı da oldukça cazip 96 TL.

Ya da yine özgün tasarımlara imza atan Dokuz by Kaftan koleksiyonundan şık bir yüzük tercih edebilirsiniz. Fiyatı 250 TL.

Saat klasikleşmiş yeni yıl hediyelerinden biri. Bir Cenevre markası olan Virtual Ideas tasarımı bir saat hediye edebilirsiniz.

Bir diğer seçenek ise son dönem trend saat markalarından Triwa’nın özel yapım saatlerinden Fiona Paxton Rose Lanson. Fiyatı 749

TL.Son dönem kadın, erkek, genç, yaşlı hepimiz tablet kullanır olduk. Dolayısı ile tablet cover ve çantaları da iyi bir hediye seçeneği olacaktır. Farklı renk seçenekleri ile Apple ipad cover, 99 TL.

Dünyaca ünlü marka Tumi tasarımlı ürünlerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Yine aynı markanın deri kartvizitlikleri cazip fiyatı ve zengin renk seçenekleri ile güzel bir hediye olabilir. Fiyatı 165 TL.

Natürel deri, logo tokalı Beymen bardak tutacağı, altlık ve cüzdandan oluşan hediye seti de şık bir alternatif. Fiyatı 105 TL.

Erkekler de son dönem aksesuar kullanma konusunda biz kadınlardan geri kalmıyorlar. Özellikle bilekleri bu sene beylerde sık görür olduk.

Beymen mağazalarında bulabileceğiniz Alosh marka gümüş bileklik, rüyanızın gerçekleşebileceğini ve rüyalarınıza inanmanız gerektiğini hatırlatan bir bilekliktir. Fiyatı 65. Deri seviyorsanız, Miansai marka bilekleri tercih edebilirsiniz.

Babanız, erkek arkadaşınız veya erkek kardeşiniz için değişik bir hediye seçeneği de nostaljik havası ile pantolon askıları olabilir. H&M’de pantolon askısı sadece 9.95 TL.

Kiğılı pantolon askısı ise 49 TL.

Zarif bir seçim için ise şık ve özel zamanların aksesuarı Tateossian tasarımlı şık kol düğmelerini önerebilirim.

Beymen Collection renkli kol düğmeleri de şık bir alternatif olabilir. Fiyat 155 TL.

Kadın denince akla gelen 3 üründen biri ayakkabılar ve çantalar şüphesiz ve doğal olarak en iyi hediye seçeneklerinden biri.

Kış sezonu için hediye önerim şu sıralar sokak modasının nabzını tutan Sebastian Milano marka bir çift bot. Türkiye’de Vario Shoes mağazalarında bulabilirsiniz.

Armani lacivert çizmeler kış için onu çok mutlu edecek bir hediye olacaktır.

Bir çanta hediye önerisi de Furla’nın 2014 kış koleksiyonundan sezon trendi bordo ve asaletin rengi siyahın kullanıldığı bir tote bag olacak.

Veya daha uygun fiyatlı bir seçenek olan yine bordo renkli Zara Shopper Bag olabilir. Fiyatı 279.95 TL.

Güzel kokmayı seven eşiniz için Armani Si’nin kofresini armağan edebilirsiniz. Seçkin parfümerilerde bulabileceğiniz setin fiyatı 299.25 TL.

Bayanlar için diğer parfüm seçeneği ise, nefis bir parfüm Tom Ford Jonquille De Nuit fiyatı ise 800 TL.

Harika bir kış hediyesi de dünyaca ünlü marka Nuxe’un limited edition kofresi olacaktır. Işıltılı seçeneği de bulunan çok amaçlı kuru yağ özellikle soğuk havalarda, saçlarınız ve cildinize çok iyi gelecek. Fiyatı 219 TL

Eğer parfüm hediye alacağınız kişi bir erkek ise, Tom Ford’un Neroli Porto’sunu deneyin derim. Fiyatı 724 TL.

Digital bir fotoğraf makinası, son yıllarda fotoğraf tutkumuzu ortaya çıkaran sosyal paylaşım sitesi Instagram tutkunları için güzel bir hediye seçeneği olabilir.

Swaroski Crystaline Ballpoint Kalem ışıltısıyla göz kamaştıran şık bir hediye alternatifi. Fiyatı 85 TL.

Ya da klasik bir hediyeyi modern çizgilerle süslenmiş bir tasarımla sunabilirsiniz. Mont Blanc set fiyatları 400 € dan başlıyor.

Müzik tutkunu bayanlar için şık tasarımlı bir kulaklık alabilirsiniz. Skullcandy trend markalardan biri.

Unisex kullanıma uygun diğer bir kulaklık markası Urbanears ise birbirinden farklı renkleri ile güzel bir hediye seçeneği. Fiyatı 179 TL.

Kış geldi diye güneş gözlüklerini kaldırmıyoruz elbette. Çevreye saygılı marka Proof Eye Wear ahşap metaryalli güneş gözlüklerini şiddetle tavsiye ediyorum. Fiyatı 110$ dan başlıyor ve harika bir hediye olabilir. Veya Linda Farrow marka tasarım bir gözlük seçebilirsiniz.

Balkanlardan gelen daimi misafirimiz soğuklar için bir hediye seçeneği ise, bu sene çok ama çok trend olduğunu söylediğim el örmesi atkılar, kazaklar ve boyunluklar. Kendi öreceğiniz veya satın alacağınız bir atkı veya kazak sıcak tutan bir hediye olacaktır.

Annenize ne alırsanız alın mutlu edeceksiniz. Ama en çok vakit harcadığı köşe için Arçelik’in Lal seri ev aletleri ile mutfağını renklendirebilirsiniz.

Anne mutfağı için bir diğer seçenek şirin renkleriyle Tchibo Cafissimo Picco. Fiyatı 99.95 TL.

Büyükbaba, büyükanne için eşliğinde anılarını tazeleyecekleri bir müzik albümü satın alabilirsiniz.

Aile büyükleri için diğer bir hediye seçeneği ise, ruh ve bedenlerini besleyecek kısa bir tatil olabilir. Bu tatil için, termal suyu ile şifa olan Afyon İkbal Thermal Hotel’i önerebilirim.

Tatil için diğer bir adres ise, yakınımızdaki saklı cennet Sapanca’da bulunan Güral Sapanca Thermal Hotel olabilir.

Özel zamanların ve kutlamaların değişmez parçalarına şık tasarımı ile farklılık katan Swaroski marka Toasting Flutes bardaklar şahane bir yılbaşı hediyesi olacaktır. Fiyatı 890 TL.

Ev dekorasyonuna yönelik diğer bir hediye olarak, Paşabahçe’nin limited edition koleksiyonundan bir parça alabilirsiniz.

26 Mayıs’ta 20/20 Experience World Tour ile Türkiye’ye gelecek olan, Justin Timberlake konserine bir bilet harika bir sürpriz hediye olur. Biletler 5 Aralık saat 11.00 itibari ile Biletix’te satışa sunulacak. Bilet fiyatları 100 TL. ile 700 TL. arasında değişiyor.

Almaktan en çok hoşlandığım hediyelerin başında kitaplar geliyor. Bestseller olmuş bir kitap önerdiğim diğer bir hediye seçeneği.

En kıymetli hediyenin gerçek sevgi ve sonsuz saygı olduğunu unutmadığınız, sağlıkla, huzurla ve en sevdiklerinizle geçireceğiniz nefis bir yıl dilerim.