Zelal Midyat yorumlarıyla haftalık burç yorumunuzu okuyabilirsiniz. En alttaki linkten izleyebilirsiniz…

21– 27 Nisan Haftası Burç Yorumları

Koç ve yükselen koç burçları :
Pazartesi iş yoğunlukları ile beraber salı ve çarşamba günleri ise daha cok sosyal çevre içinde bulunma, arkadaşlarla bir araya gelme, vakıf dernek gibi konuların ön planda olacağı zamanlar. Perşembe ve cuma günleri ise modlarını daha düşük hissedicekleri sağlıklarına önem vermeleri gereken günler.Hastalık,kapalı ortamlar da bulunulabilen zamanlar..Cumartesi pazar günleri eş partner ile ilgili konular var.Özellikle pazar günü eşle ilgili tartışmalara dikkat!

Boğa ve Yükselen Boğa ;
Haftaya eğitim, seyahat, yurt dışı ile bağlantılı konularla girecek olan boğalar, salı ve çarşamba ile birlikte iş ve kariyerlerine odaklanacaklar.Perşembe, cuma günleri ise arkadaş, sosyal cevre alanları aktif.Ayrıca çocuğu olan Boğaların gündemi de bu konuda olacak.Cumartesi ve Pazar günleri ise sağlıklarına dikkat etmeleri gereken iki gün.Özellikle pazar günü. Çarşamba ile beraber merkür yaklaşık üç hafta boyunca boğa burcunda olacak ve uzun zamandır iletişimsel bir takım sıkıtılar yasayan Boğalar bu konuda rahatlığa kavuşacak.

İkizler ve Yükselen İkizler ;
Pazartesi ile parasal konular, ortaklasa kazançlar, borç ve kredi alanları aktif.Salı ve Çarşamba günleri ise uzak yerler, eğitsel ve manevi konular gündemde.Perşembe ve Cuma günleri ise iş ve kariyer alanları bu konularla ilgili gelişmeler mevcut.Özellikle cuma günü gayet olumlu etkiler var.Cumartesi, pazar daha çok sosyal cevreler içinde bulunma, arkadaş veya çocuklarla bir araya gelme söz konusu.
Genel etki olarak merkür boğa burcuna geçiş yapıyor ve yaklaşık üc hafta burda kalıcak.Bu ikizleri iletişimsel olarak biraz içe kapandırıcak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Pazartesi evlilik ortaklık partner ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilecekken Salı ve Çarşamba ise maddi konular, borç alacak verecek konuları aktif durumda.Özellikle çarşambaya bu bağlamda dikkat. Perşembe ve Cuma günleri ise uzak yerlere seyahat , eğitsel konular ve manevi konular etkin.Pazar günü evle ilgili bir takim koşturmacalar veya anne babayla ilgili bir takim durumlar söz konusu olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan ;
Pazartesi iş ve gündelik rutinin yorgun olacağı bir gün.Salı ve Çarşamba ile ise evlilik ortaklik yakin ikili iliskilerle ilgili gelişmeler mevcut.Perşembe ve cuma finansal konular, borc, kredi ile ilgili meseleler varken pazar ile beraber seyahat sözkonusu olabilir.Genel etki olarak merkürun boga burcuna geçişiyle beraber yaklasik uc hafta boyunca isle ilgili görüşmeler, yeni anlaşmalar mevcut.
Basak ve Yükselen Basak ;
Haftanın ilk günü çocuklarla ilgili, sanatsal konular gibi eglenceli durumlar söz konusuyken, salı ve çarşamba daha günluk rutinimizin arttığı ,iş yogünlugumuzun arttigi iki gün.Perşembe ve cuma ise es partner veya ortağımızla güzel zamanlar.Haftasonu ise harcamalarimiza dikkat!
Terazi ve Yükselen Terazi ;

Haftabaşı ev ,aile, ebeveyn ile ilgili konular, salı ve çarşamba ile beraber yerini cocuklarla ilgili konulara birakabilir.Bunun yanisira askta
bu iki günün gündem maddeleri arasinda. Perşembe ve cuma ile ise daha cok günluk rutin islerimizin yogünlugu sozkonusu.Sagliga da ayrica dikkat! Haftasonu ile ise evlilik eş partner alanı aktif.Özellikle pazar günü bu alandaki sert etki esle tartismalara yol acabilir.Bunun disinda onumuzdeki uc hafta boyunca borc alacak verecek ile ilgili konular gündemde olacak.Bir takim iletişimsel etkiler mevcut bu konularla ilgili.

Akrep ve Yükselen Akrep ;

Pazartesi ile beraber kardeş,yakin cevre, kısa seyahat ve egitsel konular aktif. Salı ve Çarşamba ile beraber ise anne baba,ev ve aile ile ilgili etkiler mevcut.Perşembe ve cuma ise çocuklar,ask,yaratıcı konular..Haftasonu sagligimiza dikkat etmemiz gereken günler.
Bunun dışında merkür boga burcunda uc hafta boyunca seyir edecek, akrepleri eş, evlilik ve ortaklık gibi konularda etkileyecek.Bu konularla ilgili imzalar, gorusme ve yogün iletişim sozkonusu..

Yay ve Yükselen Yay ;

Haftabaşı maddi meseleler etkin.Salı ve çarşamba ile beraber ise kardeş, yakın cevre, kısa seyahat veya egitsel konular.Perşembe ve cuma anne baba, ev, aile gibi meseleler varken haftasonu ile cocuklar, ask ve sanatsal konular mevcut.

Oğlak ve Yükselen Oğlak ;

Pazartesi kendimizle ve ailemizle ilgili konular, Salı ve Çarşamba ise daha cok maddi konular gündemde.Özellikle çarşambaya maddi daralmaya dikkat! Perşembe ve Cuma günleri ise kardeş ve kısa seyahat, egitsel konular varken haftasonu ile beraber ev , aile ve ebeveynlerle bir araya gelme söz konusu..Bunun dışında genel etki olarak merkür bogada uc hafta boyunca seyir halinde olacak. Ve bu etki oğlakların çocuklarla iletişimini güçlendirecek.

Kova ve Yükselen Kova ;

Haftaya daha içe kapanık ve düşük moda baslayacak olsalarda salı ve çarşamba ile beraber kendilerini daha iyi hissedecekler.Perşembe ve cuma ise parasal konular gündemde. Hafta sonu yakin çevreyle bir arada olma ve seyahat zamanı..Bunun dışında merkürun boga burcuna geçişi ve yaklaşık üç hafta boyunca burada kalışı kovaları ev,iş ve ebeveyn konularında etkileyecek.

Balık ve Yükselen Balık ;

Haftabaşı arkadaş, sosyal cevre ve çocuklarla ilgili konular varken, Salı ve Çarşamba ile daha cok sağlıkla ilgili meseleler gündemde.Perşembe ve cuma kendimiz anne ve ailemiz ön planda. Hafta sonu ise aşırı harcamalara dikkat.Bunun dışında merkür boğa burcuna geçiş yapıcak ve yaklaşık üç hafta boyunca balıkların gündemi kardeş, eğitsel konular ve kısa seyahatler…

21 – 27 Nisan Haftası Burç Yorumları Videolarını İzlemek için Tıklayın!

Günlük burç yorumları için tıklayın!