30 yaşında olduğunuzda dünyada yaklaşık 10 bin gün yaşamış olacaksınız, dilek olay 10 bin gün! 30 yaşına geldiğinizde arkanızda bırakmanız gereken alışkanlıklar makalemizde artık yapmamanız gereken şeylere yer verdik.
Facebookta, instagramda yeni ergenler gibi dudaklarını ileri uzatarak pozlar verip, her anınızı burda yayınlamak, resimlerinizle sürekli birilerine bir şeyler ispatlamaya çalışmak, sizin yaşınıza yakışan davranışlar mı?

Har vurup harman savuracağınız dönem artık geçti, çula çaputa para harcamak yerine paranızı biriktirip, geleceğinize yatırım yapmalısınız.

Ağzını eyip, büyüp tiki vari konuşmalar, cümlelerinin arasına ingilizce kelime serpiştirmeler, lütfen lütfen bunları yapıp da komik duruma düşmeyin!

Başkalarından onay beklemek, övülme isteği, diğer insanların sözlerini çok ciddiye almak tüm bunları geride bırakacak kadar olgunlaşmış olmalısınız artık!.

Partnerinize “ben yemek yapmayı bilmem ki” demekte de neyin nesi, bu tarz cümleler sizi sevimli yapmaz aksine karşı tarafa koskoca kadın olmuş aklı hala 5 karış havada izlenimi verir.

Dedikodu, haset, bitmek tükenmek bilmeyen hırs, bunları artık geride bırakın, 30’lu yaşlarınızı daha dingin ve huzurlu geçirmeye bakın!

Spor! evet spor yapmamak için asla bahane bulmayıp biran önce spora başlayın, 25 yaşından sonra hücre yenilemesi çok yavaşlayıp, yaşlanma süreci başlar, gelecekte vücudu sarkmış, yağ deposu bir yaşlı olmak istemezsiniz değil mi?

Yoksa siz hala hayranı olduğunuz sanatçıların posterini duvara asanlardan mısınız ? yok artık!

Boş flörtler, olur umuduyla birinin peşinde koşmalar, biraz aklınız varsa, evlilikle işi olmayan kişiyle işiniz olmasın!