Kadınların sevildiğine ikna olmaları zordur. Öyleyse beden dili ne diyor! Size aşık mı? Sevgilinizin gözlerini okumak ister misiniz? İşte onun kalbinin içini görmenize yardımcı olacak beden dilini okuma rehberi.

Beden Dili Ne Diyor! Size Aşık Mı?

Beden Dili Ne Diyor! Size Aşık Mı? | 1

Kadınların sevildiğini bilse de bundan daha fazla emin olmak için sevgilisinin tüm hareketlerini incelemek ister. Gözler ve beden dili yalan söylemez. Sözlerini inanmakta zorlanıyor yada emin olamıyorsanız birde hareketlerini incelemeye ne dersiniz?

Göz Bebeklerine Dikkat
Gözleri devamlı size bakıyor olabilir ancak göz bebekleri gerçek hislerini ele verir. Göz bebekleri sevdiği insana bakarken genişliyorsa yani büyüyorsa bu sizi gerçekten sevdiğini gösterir.

Baş
Sizi seven biri sizle daha yakından ilgilenecektir. Özellikle kalabalık ortamlarda size başını yaklaştırarak konuşuyorsa sizi seviyor anlamını çıkarabilirsiniz.

Eller
Erkekler genellikle sevdikleri kadınlara dokunmak isterler. Omzunuza yada başınıza dokunmak istemeleri size yakın olmak istemeleridir.

Ayaklar
Bir erkek yakın olmak istediği kadına yönelik oturma eğilimdedir. Ayaklarını size doğru yönlendirmesi ise bunun göstergesidir.

Ses Tonu
Erkekler sevdikleri kadınlar ile konuşurken ses tonlarında da değişiklik olabilir. Normal zamana göre sesleri daha sert ve iddialı çıkabillir.