Astroloji, ilişkinizi güçlü kılmak için birlikte olduğunuz insanın ve sizin ihtiyaçlarınızı belirliyor, bir bakın bakalım, her şey yolunda mı?

İlişkilerde her iki tarafın da bazı ihtiyaçları vardır ve birbirinizin bu ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsanız, ilişki güçlü kalır. Ama eğer karşınızdaki insanın sizden ne istediğini bilmiyorsanız, o zaman dominant kişiliklere bir göz atmakta fayda olabilir. Bağımsız ama gizliden gizliye hassas mı? Ya da bir ilişkiden ne beklediklerini itiraf etmek söz konusu olduğunda utangaç mı?

Astroloji, ilişkinizi güçlü kılmak için birlikte olduğunuz insanın ve sizin ihtiyaçlarınızı belirliyor, bir bakın bakalım, her şey yolunda mı?

Burcunuza göre romantik bir ilişkide neye ihtiyaç duyuyorsunuz?

 

Koç (21 Mart – 19 Nisan): Söz konusu ilişkiler olduğunda, Koçlar oyun oynamaz. Tez canlıdırlar ve eğer bir problem varsa partnerlerinin kendilerine karşı dürüst ve açık sözlü olmalarını isterler.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs): İnatçı olabilirler ama aynı zamanda inanılmaz hassastırlar. Partnerleri onların duygularına karşı nazik ve hassas davranmalıdırlar çünkü aksi halde savunmaya geçmeye hazırdırlar ve affetmeleri çok uzun zaman alır.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran): Enerjik ve maceraperest, ikizler hayattaki her şeye karşı heveslidir. Bir ilişkide de her şeyin enerjik ve heyecan verici olmasını isterler, aksi takdirde çabuk sıkılırlar. Bir aşık olarak İkizler için iletişim ve birlikte geçirilen zaman çok önemlidir.
Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz): Sadık ve güvenilirlerdir, bu yüzden karşılarındaki insadan da aynı şeyleri beklemeleri doğal. Ona karşı hep dürüst olun, kendinize dair şüpheleriniz varsa da bırakın gitsinler çünkü bir yengeci üzmek istemezsiniz.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos): Özgüveni çok yüksek olan aslanlar, başka insanların yanında iken de kendileri olmayı seveler. Halbuki bu çoğu insan için zor olan ve tercih edilmeyen seçenektir. Aslanlar yanlarında rol yapmaya gerek duymayacakları bir sevgili ister ve karşısındaki insanın da aynı özgüven ve rahatlıkla davranmasını bekler.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül): Analitik tavırları bir yana, Başaklar nadir rastlanan ruhlar olduğu için nezakete önem verirler. Yani aslanda sadece ona değil etrafınızdaki herkese nazik olmanız önemlidir.
Terazi (23 Eylül – 22 Ekim): Teraziler, barışçıl diplomatlardır. Barış ve harmoniyi severler ve bu onları biraz da idealist kılar. Yani partnerleri mümkün olduğunca kavga ve kaostan kaçınmalıdırlar.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım): Burçların en şüpheci ve güvensiz olanlarındandır. Bir akrep ile ilişki sahibi olmak onun güvenini kazandığınız anlamına gelir. Ve ihtiyaçları olan tek şey bu güvenin boşa çıkmayacağını bilmektir. Bu yüzden her zaman dürüst olmalısınız.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık): Yay burcu özgür bir ruh olabilir ama insanları da sever. Özellikle insanların ihtiyaç duydukları zamanlarda yanlarında olacaklarını bilmelerinden hoşlanır. Aynı şekilde kendileri de romantik bir ilişki yaşayacakları insanın her zaman yanında olacağını bilmek ister.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak): Sorumluluk ve çok çalışmaya değer verirler. Tüm burçlar bir yana, kendi değerlerini en iyi bilen insanlardır. Aynı şekilde birlikte oldukları insanın da sorumluluk sahibi ve çalışkan olmalarını isterler çünkü bu aynı zamanda ilişki için de gerekli olan çabayı göstereceklerini gösterir.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat): Burçların en maceraperesti ve asisi! Ve eğer olmaktan hoşlandıkları tek bir şey varsa o da doğru olmak. Partnerleri ile aynı fikirde olmaktan hoşlanırlar ama her zaman değil. Bir kovaya dürüst davranmamak istemezseniz! Tabii eğer ilişkinin heyecanı sürsün istiyorsanız…

Balık (19 Şubat – 20 Mart): Tüm burçların en duygusalı olarak, Balıklar dikkat ve samimiyet ihtiyacı içindedirler. Birilerinin onlara sevgi, ilgi göstermesi ve ağladıkları zaman da rahatlatması gerekir. Sevgilisi onun kollarında dinlenmesine izin vermeli ve kulağına kaygılarından uzaklaşmasına sebep olacak tatlı şeyler fısıldamayı ihmal etmemelidir.

Kaynak: Karnaval.com