Bir erkeği elde etmek zor değildir, onu elde tutmaktır zor olan. Erkeği elde tutmanın etkili yolları nelerdir? bunları bilmek ister misiniz?
Gelin şunu itiraf edelim! günümüzde çoğu erkek neredeyse kendine kadınlardan daha çok özen göstermeye başladı, hatta metroseksüel erkek diye bir kavram ortaya çıktı.
Siz de bu durumda altta kalmak istemiyorsanız, her zaman kılık kıyafetinize saçınıza başınıza dikkat edin. Erkeklerin geneli bakımlı kadınları beğenir.

Erkeklerin en çok duymaktan hoşlandığı sözlerden biri ne kadar yakışıklı olduklarının söylenmesidir. Bunu duyupta sevinmeyen erkek yoktur.Zaman zaman hoş sözlerle onu methedip, egosunu okşayın.
Biraz naz ve cilve, kadınlığınızı kullanmak aslında erkeği elde tutmanın şifresi diyebiliriz. Unutmayın bir erkeğin dosttan ziyade kadına ihtiyacı var!Onu elinizde tutmak için, kendinizden uzaklaştırmamalısınız, tatlı dil ve nezaket bu durumda büyük rol oynar.
Eviniz her daim temiz olsun, hiç bir erkek pasaklı birini kadını olarak görmek istemez.

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer, size önerimiz internetten yemek tariflerini bakın, yemek kurslarına katılın, mutfakta ustalaşın. Ne demişler, iyi kadın mutfakta aşçı, sokakta hanımefendi, yatakta ise erkeğin yari olandır.
Dokunmak aşkın en güzel halidir. Her fırsatta eşinize dokunun beline sarılın, omuzuna yaslanın. Ama mutlaka dokunun. Dokunmak, dokunulmak en iyi terapidir.
Sevdiğinizi dile getirin, sevgi yakınlık ister, kişi sevildiğini hissetmek ister, hiç çekinmeyin, seni seviyorum diyin!
Gömleğinin cebine, pantalonuna küçük sevgi notları bırakın, unutmayın ilişkinizin tazeliğini korumak sizin elinizde!
Birbirinizi eleştirmeyin! münakaşa aradaki dostluğu giderir, düşmanlığı artırır, söz dalaşına asla girmeyin!
Son olarak her ne olursa olsun onu sevmekten ve bunu karşı tarafa hissettirmekten vazgeçmeyin!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.