Cinsel çağrışımlar, daima göz alıcı güzellik saçmak, içten ve samimi olmak, düz ve oyunsuz olmak daima evlenilecek kadın imajında olduğunuz duygusunu verir. Çağ değişti ve insanlar uzun süreli tatmin arıyor.

Temizlik yapan, muhteşem yemekler yapan, hanım hanımcık kızlar değil gerçekten yatak performansı iyi olan ve mutlak mutluluk sunabilecek kişiler, uzun soluklu ilişkilerin ilk tercihi oluyor.

Araştırmalara göre; özellikle ülkemizde ayrılıkların yegane sebebi, cinsellik. Evlilikleri bitiren de cinselliktir. Dolayısıyla iç kıpırdatan, heyecan veren ve seks duygularını doğal şekilde yansıtan bir kişi iseniz muhtemel evlenilmek istenen kişisiniz.

Erkek algısı tamamen cinsel formlar üzerinden işliyor. Yatakta mutlu ise hayat ona muhteşemdir. Bu mutluluğu hayatının her anına yaymak isteyen, her gününden zevk almak isteyen yeni nesil erkeklerin ilk tanışmada ya da en kısa sürede evlenme teklif etmesi gayet normaldir.

Fakat bu, iki açıdan değerlendirilebilir. Erkek sizi mutlu edebilir mi? Sizi gerçekten sadece cinsellik duyguların ötürü mü arzuluyor?

Evlilik Teklifi Almak İçin | 1

Evlilik Teklifi Almamak İçin

Somurtkan birisi olmak, gülmeyi bilmemek açıkçası biblo bebek güzelliğinde de olsanız, talep edilen birisi olmadığınızı gösterir. Vücut hatlarının muhteşemlik oranında olması, estetik açıdan muazzam formlar sunmak, kariyer vs gibi artı puanların hiçbiri samimiyet, mutluluk veren bir gülücük kadar etkileyici değildir.

Bir erkeğin kalbine dokunmak için en içten gülücüklerin sahibi olmalısınız. Saniyeler içinde bakışlarındaki muazzam ilişki hevesini fark edebilirsiniz. Kasıntı olmayın, dünyada tek olduğunuzu düşünmeyin. Çağın hastalıklarından biri olan ‘’kendini aşırı önemli hissetmek’’ duygusuna kapılmayın.

Kendinizi sevilmeye, evlenilmeye, bir ömür birlikte geçirmeye değer buluyor musunuz? Kendinize dürüst olmanız, ne kadar tutkulu aşklar yaşayacağınızı belirler. Kendinizle olmaktan sıkılmıyor iseniz ve memnunsanız bedeninizin bütününden, kimse sizinle sıkılmaz ve hayatı birlikte yaşamak ister.

Eşlerinizden nasıl bir evlilik teklifi aldınız? Tıklayın !

Evlilik teklifi önerileri İçin Tıklayın !

Evliliğin 10 Düşmanı Tıklayın !

Mutlu Evliliğin Sırları Tıklayın !