Eylül ayını, tüm burçlar açısından incelersek,
Koçlar açısndan Eylül genel olarak bir değişimin hazırlığı gibi görünse de, biraz beklemekte, incelemekte faydalı olacak bir ay. Aşk açısından bir hayli tutkulu gelişmeleri işaret ediyor. Heyecan yüksek. Sürprizlere olanak sağlıyor.

Boğalar açısından Eylül ayı, kendinizi açıkça ifade etmekten hoşlanacağınız bir ay. Merkür 17 Eylüle kadar sizleri aşk hayatınızla ilgili konularda destekliyor. 17 Eylül sonrası iş konularında arayı bulmak, ılımlı hareket etmek şart. İlişkilerde yine dikkatli olmak lazım.

İkizler açısından Eylül ayı, bir çok mesele üzerinde inceden inceye analizde bulunmanın doğru olacağını gösteriyor. ay sonuna doğru ilişki anlamında enerjiler olumlu. Ev ve aileye ait konular sizi bir hayli düşündürebilir.

Yengeçler açısından Eylül ayı, iş girişimleri, iş görüşmeleri yönünden olumlu. Aile ve eve ait meselelerde orta yolu bulmakta yarar var. Aşk hayatınız, çocuk konularında tutkular bir hayli yoğun.

Aslanlar için Eylül ayı, para kazanmak, analizde bulunmak, parayı değerlendirme hususları önem taşıyor. ev ve aileye ait konularda dikkatli ve ılımlı hareket etmekte yarar. 6 Eylül sonrası çekiciliğiniz yüksek. Aşk konusunda lider durumdasınız.

Başaklar için Eylül ayı, kendinizi net bir şekilde ifade etme, iletişimde bulunma iş ve özel hayatınızı düzenleme yönünde gayet başarılı. Girişimler açısından aktif gücünüz ve hırsınız ön planda.

Teraziler için Eylül ayı, finansal konularda mücadeleniz bir hayli yüksek. Hedefinize varmak yolunda hiç bir şey size engel olamaz. Popülerliğiniz gayet yüksek. Yeni arkadaşlık kurabilir, bağlantılarda bulunabilirsiniz.

Akrepler için Eylül ayı, fiziksel yönden güçlü kişilerle bağlantılar kurabilme, arzularınızı tatmin etme, işinize gelidği gibi hareket ederek çıkarlarınızı korumak anlamında tutkulu bir süreç. ancak kontrolü sürekli elinde tutan taraf olmak isteyebilirsiniz. mesleki konularda zorlanma yaşanabilir.

Yaylar için Eylül ayı, uzak yolculukları, aşk hayatınızla ilgili gelişmeleri işaret ediyor. Kimsenin bilmediği veya öğrenmesini istemediği işlerle alakalı yoğunluk söz konusu olabilir. İş konularında planlama,analiz süreci.

Oğlaklar için Eylül ayı, cinsel yaşamınızı güçlendirici, finansal açıdan rahatlatıcı olanakları işaret ediyor. Eğitim ve ticari konularda düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Amacınıza ulaşma yönünde bir hayli tutkulusunuz.

Kovalar için Eylül ayı, ilişki anlamında tutkulu paylaşımları işaret ediyor. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. İş anlamında gücünüz gayet yüksek. Çıkarlarınıza uygun gelişmeler söz konusu. Ancak sorunlu beraberliği olanların dikkat etmesi şart.

Balıklar için Eylül ayı, ilişki anlamında dikkatli düşünme, durumunuzu gözden geçirme anlamında önem taşıyor. mali konularda çıkarlarınızı korumak adına başkalarıyla olan bağlantılarınızda politik davranmalısınız.