Ailemizden sonra bize en yakın olan kişiler elbette “seçilmiş aile” dediğimiz kişiler arkadaşlarımızdır. Şimdi ise eyvah arkadaşlarım evleniyor. Peki ben ne zaman evleneceğim diyorsanız yada evlenmek istemiyorum ama gibi sorularınız varsa okumaya devam edin.

Çok yakın olduğunuz belki yıllarınızı aranızdan su sızmadan geçirdiğiniz insanlar evlenme kararı almış olabilir. Şimdi kendinizi onların yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken bulabilirsiniz. Yeni bir hayata başlayacakları ve sizin asla eskisi kadar yakın olamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Arkadaşlarım Evleniyor

Arkadaşlarım Evleniyor

Eyvah! Arkadaşlarım Evleniyor

Merak etmeyin onların evlilikleri sizin arkadaşlaığınızı etkilemeyecek. Belki eskiden olduğu gibi sabaha kadar oturmalar ve pijama partilerinizin sayısı azalacak belkide onun hayatına giren bazı sorumluluklar sizle daha az görüşmesine neden olacak. Unutmayın siz birbirinizin her gününde yanında olmak için varsınız. Şimdi ona bu konuda biraz destek olun. Unutmayın o mutlu oldukça sizde mutlu olacaksınız.

Sorunuz diğer bir şekli ile şöyle de olabilir. “En yakın arkadaşlarım evleniyor ben hala bekarım.” her ilişkinin dinamikleri farkılıdır. Her ilişki farklıdır. Evliliğe hazır olup olmadığınıza emin misiniz? yoksa çevrenizde herkes evlenirken bu durumdan biraz etkilenmiş olabilir misiniz?

Eyvah! Arkadaşlarım Evleniyor | 1

Evlilik hazır olabilmek için bir çok faktör vardır. En bilinenleri ise, ilişkinin boyutu, kişisel istekler, aile ve kariyerdir. Sağlıklı bir evlilik sürecine girebilmek için bu faktörleri dikkate almanız gerektiğini unutmayın. Varsa hayatınızdaki kişiyi evlilik konusundaki istediğinizle bunaltmayın eğer durum tam tersi ise ona evliliğe neden hazır olmadığınızı açıklamanız gerekebilir. Böylece sevgilinizinde aklındaki soru işaretlerini cevaplamış olursunuz.

En önemli noktalardan biri ise ilişkiniz olmadığı halde evlenmek istiyorsanız. Sadece hayatınızda biri olması için yada evlenmek için yanlış ilişki girdabına sürüklenebilirsiniz. Dikkatli olun. Evlilik için en uygun ve en doğru zamanı bekleyin.