İlk buluşma gerilimini azaltacak bu önerileri mutlaka dikkate almalısınız!

İlkler her zaman önemlidir. İlk buluşmada karşınızdakini tam olarak tanıyamasanız da ona dair birçok şey gözlemleyebilirsiniz.

İşte ilk randevunuzda ona mutlaka sormanız gereken 6 soru!

“En uzun ilişkin nasıldı?”
İşte size ilişkileriyle ilgili fikir sahibi olmanızı kolaylaştıracak asıl soru! Erkekler geçmişi irdelemeyi pek sevmezler genelde, bu soru karşısındaki tutumu ve cevabı size onun hakkında oldukça bilgi verecektir. Eğer iki sene gibi uzun ilişkileri olduysa rahat bir nefes çekebilirsiniz. En uzun ilişkisi sadece iki ay ise, sizin için tehlikeli olabilir!

“En son ilişkin ne zaman bitti?”
Eğer ciddi bir ilişkinin üzerinde henüz çok kısa zaman geçtiyse, ona ümit bağlamamanızda yarar var hanımlar! Çünkü sağlam bir zemin üzerine bir ilişki kurmak için, önceki ilişkinin üzerinden mutlaka biraz zaman geçmeli!

“5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?”
Evet sorumuz biraz klişe olabilir; ama birini tanımanın en iyi yolu, hayallerinden bahsettirmektir. Böylece ilişkinizi nasıl bir geleceğin beklediğini, sizi hayatının neresinde tuttuğunu ve neleri hedefleyen biriyle birlikte olabileceğinizi görmüş olacaksınız! Bakalım 5 yıl sonrası için hayatında biri olsun istiyor mu?

“Hiç kardeşin var mı?”
Aile bağı ilişkide ciddi bir unsur, ailesiyle ilişkileri ileride sizinle arasında oluşacak ilişki hakkında size ipucu verecektir. Kaç kardeş olduğunu sormanız, ailevi konularla ilgili konuşmanız için kapı açar! Erkeğiniz belki de tam bir anne kuzusu?!

“Denemek için can attığın bir şey var mı?”
Bu soru; onun nelerden hoşlandığı ve onu nelerin sevindireceğiyle ilgili bilgi sahibi olmanızı kolaylaştıracaktır. Üstelik sürekli kendiniz hakkında değil, biraz da onunla ve onun ilgilendiği şeyler hakkında konuşmuş olacaksınız!

“Hiç kalbini kıran biri oldu mu?”
Şanslıysanız, olumsuz cevap almalısınız. Eğer kalp kırıklığının ne olduğunu bilmiyorsa, kendini size kapamayacaktır. Çünkü kalbi kırılan erkekler sonrasında daha dikkatli oluyorlar.