Tensel çekim, iki cins arasındaki enerjiyi belirler. Genellikle esmer erkekler, daha çekici ve cazip gelir. Nedeni ise esmerlerin daha sıcak kanlı olmalarıdır. Cinsel anlamda daha seksi durmaları ve renk pigmentlerinde daha cömert hücre sunmalarıdır.

Esmer Tenli Yakışıklılar

Kızların en beğendiği ten çeşididir. Fakat sadece ten rengi olarak, aşırı tüylü esmer erkekler, cezbetmeyen kategoride yer alır.

Kumral Tenli Yakışıklılar

Özellikle buğday tenler çekici erkeklerdir. Yüz tüplerine, fiziksel özelliklerine göre farklılıklar gösterseler de tensel anlamda her ten rengindeki kadınların ilgisini çekmeyi başaran tiplerdir.

Kızların Gözünden Erkek Tenleri | 1

Beyaz Tenli Yakışıklılar

En yakışıklısı ‘’Edward Cullen’’ dir. Kırmızı dudaklar, koyu kahve saçlar ve süt beyazı bir ten. Ancak bu kadar çekici ve seksi olabilir. Onun dışında beyaz tenliler esasen çok ilgi çekmezler ancak, cinsellikte ve vücut ısısı olarak, esmer tenlilerden daha caziptirler.

Renkli Tenler

Ten rengi içerisinde esasen; mor, mavi, kırmızı, turkuaz, hardal gibi pek çok ton bulunur. Bunu en iyi ressamlar bilir. İnsan bedeni yapılırken, ten rengi elde etmek için pek çok renk kullanılır. Sarışın biraz kumral, biraz kızıl hafif buğday gibi pek çok renk yansıtan bedenlerde, inanılmaz eğlenceli ve sıcaktırlar.

Evlenilecek Erkekte Aranması Gereken Özellikler Tıklayın !

Nasıl Bir Erkekle Evlenmeli? Tıklayın !

Erkekler Hakkında Merak Edilen Her Şey! Tıklayın !

Evlenilecek Doğru Kişiyi Bulmanın 10 Yolu Tıklayın !