ERKEKLER NEDEN APTALCA ŞEYLER BİRİKTİRİYOR
Korsan filmlerinde üzerinde iskelet yatan gizli hazine buldukları zamanı bilirsiniz. Erkekler o iskelet olmak ister. Erkekler, kendi eşyalarından oluşan koca bir yığın eşyanın üstünde ölmek ister. Birçoğu bir yara bandını kaldırmaya bile ürkerken, onlardan dağınıklığı toplamalarını da beklememelisiniz. Futbolcu kartları, çizgi romanlar, aksiyon oyuncakları, saatler, albümler arasında kaybolurlar. Tabii ki bazı şeylerin biriktirilmesi gerekir ama onlar aslında biriktirmek peşinde değildir. Çünkü onların ileride değer kazanacaklarını düşünürken, satana kadar ölürler zaten. Dünyada küçücük de olsa bir şey üzerinde hak sahibi olmak için biriktirirler. Onu buldular, organize ettiler, plastik kaplara sakladılar ve sahiplendiler. Koleksiyonu güvence altına aldıklarını bilerek huzur içinde ölebilirler. Çünkü mirasları sonsuza kadar yaşar. Erkek arkadaşınızı He-Man kitabı arkasında görürseniz ve kitabın çok iyi durumda olduğunu söylerse korkmayın. Kağıt ve plastiğe bu kadar iyi muamele gösteriyorlarsa, size de “Han Solo” kupaları gibi sevgiyle yaklaşırlar.

ARKADAŞ ÇEVRESİNİ TANIYIN
Her grup erkek içinde bu beş tipten vardır. Hangisinin iyi sevgili olabileceğine siz karar verin.

LİDER ERKEK
Çabasız karizmatik ve çok eğlenceli bu erkek, geminin kaptanıdır. Onu paylaşmaya (arkadaşları da onu en az sizin kadar sever) ve sahne ışığına alışmaya kendinizi hazırlayın.

SORUMLULUK SAHİBİ
Hafta içi arkadaşlarını dışarı çıkmaya ikna eder ve geçen seferki gibi kulüpten atılmayacaklarına söz verir. Eğlence hiç bitmez ama büyümezse, arkadaşları o yokmuş gibi davranmaya başlayabilir.

HASSAS RUH
Sorumluluk sahibi arkadaşının iyi olduğundan emin olduktan sonra eve erken gider. Çünkü ertesi gün halsiz olmak istemez. Yatırım yapılabilecek bu erkek, gelecekte iyi baba olacağının da sinyallerini verir.

SPOR TUTKUNU
Spor, crossfit, müstehcen şakalar ve çeşit çeşit bira onun hayatının özeti olabilir. Bu erkeğin hayatında ne kadar yer kapladığını hep bilirsiniz çünkü ne kadar spor sevse de oyun oynamaktan hoşlanmaz.

HEVESLİ DESTEKÇİ
Ekibin meşalesini o taşır ve büyük ihtimalle bunu ilk buluşmasında da uygular. Müstehcen şakalardan politik şakalara kadar, her şeyi onda bulabilirsiniz. Sadece onda bazen olgunluktan eser olmayabilir.

 

kaynak: cosmopolitanturkiye.com