Pozitif düşünme, hayata iyimser olarak bakma son senelerin trend konularındandır. Pozitif düşünce için önemli tüyolar makalemizde olumlu düşünme yetisine nasıl sahip olabileceğinizi ve bunun size neler getireceğini anlattık. Pozitif düşünme gücüyle mutlu yaşamanın sırlarına siz de kavuşabilirsiniz!

Bardağın hep dolu tarafından bakmaya alış, sahip olmadıklarını değil, her zaman sana verilen nimetleri düşün ve yaradanına şükret!

Kendine, başarabileceklerine inan! karar vermek, azmetmek, başarmanın yarısıdır.
Olumsuz düşüncelere yoğunlaşırsan, tedirginliklerin artar, yapabileceğin şeyi de yapamaz olursun.olumlu_dusunme (1)

Geçmiş ve gelecek kaygılarından uzak dur, geçmiş geçmişte kalmıştır, geleceğe ise çıkacağımızın senedi yoktur, bu nedenle anı yaşa, şimdiki mutluluğuna odaklan!

İnsanların kalpleri birleşik kaplar gibidir, birbirinden ister istemez etkilenir, bu nedenle enerjini düşüren, hayata olumsuz bakan, karamsar insanlardan uzak dur!
çevrenden bunları temizle!

Mükemmeliyetçilik peşinde koşma! kusursuz olmaya çalışmak seni yorar ve bir süre sonra umutsuz, depresif, negatif biri haline dönersin!
herkesi olduğu gibi kabul etolumlu_dusunme (3)

Kendi kendinize sık telkinde bulunarak olumlu düşünmeye alışabilirsiniz!
hatta bir süre sonra kendinizi sevgi kelebeği gibi görebilirsiniz!

Stresli ve karamsar bir insan modelinin hastalıklara yakalanma ihtimali normal insanlardan çok daha yüksektir, spor yapın, hobi edinin ve size iyi gelen kişilerle görüşün!

Maneviyata yönel! Yaradanın sana verdiklerinden razı ol!
gözün fazlasında olmasın! kısmetinde ne varsa kaşığında o çıkar!
Yapılan araştırmalar manevi yönü kuvvetli kişilerin hayata daha olumlu baktığını ve böylece ruhsal hastalıklara daha az yakalandıklarını gösteriyor.

İlgili Konular

Hayatı Güzelleştirmenin Yolları Tıklayınız

Özgüven Nasıl Kazanılır? Tıklayınız

Başarılı İnsanların 12 Ortak Özelliği Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.