Romantizm ilişkileri canlı tutuyor. Daha romantik bir ilişki yaşamak istiyorsanız önerilerimizi okuyun.

Sevgiliniz veya eşinizle aranızdaki romantizmi artırmak istiyorsanız seçtiğimiz 10 öneriyle artık ilişkiniz daha dinamik olacak.

İşte önerilerimiz…

Güne kahvaltı sürpriziyle başlayın Sevgiliniz uyurken yatağa getirdiğiniz kahvaltı tepsisi hem sabahı hem de gününüzü güzelleştirir.

En sevdiği yemeği pişirin En sevdiği yemek ya da sevgilinizi aşka getirecek tatlı… Akşam işten geldiğinde kendisi için mutfakta hummalı bir çalışma olduğunu görmesi sevgilinizi mutlu edecektir. Hem zaten atalarımız boşuna kalbe giden yolun mideden geçtiğini söylememiş.

Seksüel çekiciliğinizi artırın İlişkinize erotik derinlikler katın. Bu ilişkinizdeki heyecanı da artıracaktır. Seksüel çekiciliğinizi artırmanız da sevgilinizi istediğiniz kıvama getirmekte size yardımcı olabilir. İlişki esnasında sevgilinizin kulağına onu mutlu edecek sözler fısıldamanız ya da yeniliklere açık olmanız seks hayatınızı farklı bir boyuta taşıyabilir.

Her gün “Seni seviyorum”u çekinmeden söyleyin Uzmanlara göre pek çok romantik hareket iki kelimeye eşdeğer: Seni seviyorum. Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemeniz romantizminizi 365 güne yayacaktır.

Tutkulu bir öpücük Minik ve masum bir öpücüğü tutkulu bir öpüşmeye dönüştürün. Öpüştükten sonra sevgilinizle aranızda oluşan cinsel çekimi sürdürün. Asla ama asla tutkulu bir öpücükten sonra gündemi değiştirecek başka bir konuya yelken açmayın.

Sevgilinizin hayatını kolaylaştırın Malum zamanla yarışıyoruz ve pek çok şeyle aynı anda baş etmeye çalışıyoruz. Bu nedenle sevgilinize zaman hediye etmek çok kıymetli olabilir. Nasıl mı? Sevgilinizin yapması gereken bir işi siz halledebilirsiniz ya da her hafta birlikte yaptığınız ev işlerini o hafta tek başınıza yapın. Böylece yoğun çalışan sevgiliniz kısıtlı zamanını sizinle birlikte geçirmekten yana kullanabilir.
Unutmayın gelecek sefere sevgiliniz de sizin için bir şeyler yapacaktır.

Monotonluğa savaş açın Spontane programlar hazırlayıp, minik sürprizlerle sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Hep önünden geçtiği şık restoranda sürpriz bir akşam yemeği ya da gece seansı için sinema biletleri…
Bir diğer alternatifiniz ise evde oturup dizi izlemektense birlikte tango, fotoğrafçılık gibi kurslara gidip dışarıda eğlenceli vakit geçirmek.

Kısa seyahatlere çıkın Birlikte şehir dışı kaçamakları yapıp, romantizm yaşayabilirsiniz. Atlayın arabaya Sapanca’ya gidin ya da İstanbul’daki cennet Polenezköy’de unutulmaz bir hafta sonu yaşayın. Bütçeniz el veriyorsa Paris’e uzanabilir, sevgilinizle iki günlük romantik bir rüyaya dalabilirsiniz.

Romantik anlar yaratın Romantik bir dağ oteli ya da unutulmaz bir akşam yemeği rutinleriniz arasına girdiyse bizim önerimiz alışılmış, minik, romantik anlar: ” Seni seviyorum” yazılı bir not ya da ” Sana aşığım çünkü…” diye sıraladığınız 100 maddelik bir yazı yazabilirsiniz.

İlgili Konular ;
Sevgiliye atılan komik romantik mesajlar
Erkeklerin sevmediği davranışlar
Aşkın 3 hali vardır, Sen hangi halisin?
Aşkın Ömrü
İdeal Kadın Nasıl Olmalı
Erkeği Etkileme Hileleri
Sizin erkeğiniz hangi tip?