Sevgilinizi Mutlu Etmenin Yolları

Sevgilinizi düldürün;

Hepimiz bizi güldüren erkeklerden hoşlanırız. Erkekler de aynen böyle düşünüyor. Onu güldüren güzel kız ol. Çünkü ne kadar gülerse o kadar mutlu olur.

Sevgilinizi Affedin;

Hepimiz insanız ve hata yaparız, biz kızlar da. Eğer bir tartışmadan sonra her ikiniz de özür dileyip bir kenara çekildiyseniz bunu 3 gün daha uzatıp ona tavır alma. Unut ve affet.

Sevgiliniz için ve kendiniz için bakımlı olun;

Onun artık senin olması, bundan sonra bakımlı olmak için çaba harcamaman anlamına gelmez. Koltukta makyajsız halde eşofmanlarla otur tamam ama her gün değil. Evet hala güzel olduğunu düşünüyor ama senin ona bunu ara sıra hatırlatman kaydıyla. Dışarı çıkmak için giyin ve hazırlan. Memnun olacaktır.

Sevgilinizin Arkadaşlarıyla İyi Geçinin;

Eğer arkadaşlarını ve seni aynı anda görebilirse bu harika. Biz kızların olduğu gibi onun da arkadaşlarıyla konuşmaya ihtiyacı var. Eğer arkadaşlarına karşı iyi davranırsan, onlar da sana iyi davranır.

Sevgilinize yemek yapın;

Klişe bir söz var. “Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye. Akşam yemeği için tost yapman, bir daha yemeğe gelmemesine yol açabilir. Eğer güzel bir yemek yapabilirsen veya bunun için gayret gösterirsen yüzünde gülücükler açacaktır. Birkaç yemek tarifi kitabı al ve bunun için zaman harcayın.