Güzel yemek yapabiliyor, sokaktaki yavru kediyi şefkatle kucaklayabiliyor ve aile bağlarına önem veriyorsan yengeç burcu erkeğini etkilemek için fazla bir çaba sarf etmene gerek yok. Ancak unutulmamalıdır ki yengeç burcu zamanla aşık olur. Bu özellikler ile onları sadece etkileyebilirsiniz. Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır diye merak edenler için;

Nazik, Zarif ve Kırılgan Davran

Hassasiyet yengeç erkeğinin en çok hoşuna giden özelliklerden biridir. Bu nedenle hayatına alacağı kişinin zarif olmasına, duygusal olmasına oldukça önem verir. Onun hassas olduğu konulara iki kat dikkat etmen ve şefkatli davranmak gerekiyor. Hemen öfkelenen, asabi ve sinirli bir yapıya sahipsen yengeç erkeğinden uzak dur.

Lezzetli Yemekler Yengeç Erkeğinin Midesine Değil Kalbine Gider! 

Anaç olarak da bildiğimiz yengeç erkekleri anne lezzetini karşısında bulunan kişiden de ister. Tuzunun oranı, baharatın uyumu yengeç erkeği için oldukça önemlidir. Yolu mutfaktan geçmeyen kadınlar yengeç kalbine kolay kolay kurulamaz.

Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları | 1

Ailesinin Güvenini ve Sevgisini Kazan 

Bu kadar anneci bir burç erkeğini etkilemenin en birinci yolu öncelikle annesini elde etmek. Aile bireylerinde iyi bir intiba bıraktıysan bu işi olmuş bil. Yükselen burç hesaplama tablosu ya da burç uyumuna bakarak yengeç ile olan aşk uyumunuzu inceleyebilirsiniz. 

Yükselen burç uyumu nasıl bulunur diye merak edenler doğum saatlerini öğrendikten sonra doğum tarihleri ile beraber yükselen burçlarını bulabilir.

Haziran Ayı Hangi Burç? İkizler Burcu Mu Yengeç Burcu Mu? Tıklayın !

Karşınızdakinin Burcunu Anlama Yolları Tıklayın !

Burcunuza göre romantik bir ilişkide neye ihtiyaç duyuyorsunuz? Tıklayın !

Burcunuza göre şifalı bitkiler Tıklayın !

Burçların seks uyumu Tıklayın !