DE’LONGHI ÖDÜLE DOYMUYOR…

En İyi Tasarımdan Sonra En İyi Performans Ödülü De De’longhi’nin

De’Longhi’nin İtalyan kalitesiyle ürettiği Gemini Tabanlı ütüleri ödüle doymuyor. En iyi tasarım ödülünden sonra De’Longhi, şimdi de Almanya’nın önde gelen deney laboratuarı SLG’de yapılan performans testlerinden lider çıkarak en iyi performans ödülünü kazandı.

Almanya’nın önde gelen deney laboratuarı SLG’de en çok bilinen 3 ütü markası arasında yapılan performans testleri sonucunda De’Longhi ütü grubu, ütüleme kalitesinde bir numara, gömlek ütüleme kategorisinde ise ‘en iyi’ unvanını aldı.

De'Longhi'nin İtalyan kalitesiyle ürettiği Gemini Tabanlı ütüleri | 1

Dünyaca ünlü markaların ütüleme performanslarını araştıran Almanya’nın en ünlü SLG Performans Testinde De’Longhi, “tek tabanla çift etkili ütüleme” özelliğine sahip “Gemini Tabanlı” ütüleri ile ütüleme kalitesinde bir numara olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Almanya’nın bilinen ünlü araştırma testi SLG, büyük dünya markalarını performanslarına göre değerlendiriyor ve test ediyor. Ütü kalitesi ölçümlemelerinde rakibiyle aynı puanı alarak en üst sırada yer alan De’longhi Gemini tabanlı ütüler, gömlek ütüleme kategorisinde ise tüm rakiplerini geride bırakarak en iyi performans ödülüne layık görüldü.

Kadınların korkulu rüyası olan ütü yapmayı kalitesi ve ödüllü performansı ile zahmetli bir iş olmaktan çıkaran De’Longhi, kadınlara zahmetsiz ve kolay ütüleme imkânı sunuyor. Patentli Gemini tabanı sayesinde ulaşılması zor bölgelere kolayca ulaşırken, çifte materyal tabanı sayesinde tek bir dokunuşta çift etki sağlıyor. İki dakika içinde kullanıma hazır hale gelen ütü, profesyonel sonuçlar için dakikada 130g buhar üretirken 5 bar basınç uyguluyor. Ayrıca sizi uğraştıran inatçı kırışıklıklar için dakikada 200g turbo buhar üretebiliyor. www.delonghi.com.tr

De'Longhi'nin İtalyan kalitesiyle ürettiği Gemini Tabanlı ütüleri | 2

De’Longhi’nin ödüllü ütüleriyle ütü yapmak artık çok kolay…

De’Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansaş, Metro, Praktiker, Bauhaus ve Electroworld mağazalarından ulaşabilirsiniz.

De'Longhi'nin İtalyan kalitesiyle ürettiği Gemini Tabanlı ütüleri | 3