Ev Yaşam, Dekorasyon ve Alışveriş Portalı Evmanya.comEv Yaşam, Dekorasyon ve Alışveriş Portalı Evmanya.com, doğum gününde özel sürprizler hazırlıyor. 1 hafta boyunca özel olarak seçilmiş ürünlerle yeni yaş sevincine sizi de ortak ediyor.

Evmanya.com, bir evin olmazsa olmazlarını belirleyen, dekorasyon tutkusuyla ev trendlerini takip eden, paylaşmayı seven ve yeniliklerle dolu haliyle 1 yılı geride bıraktı. Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya, ankastreden banyo aksesuarlarına, dekoratif objelerden ev tekstiline kadar geniş ürün gamı geliştiren Evmanya.com, yeni yaşına girerken, takipçilerine özel, toplam 100 üründe %50 indirim gerçekleştirdi. 3 Ekim- 10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu indirimde stil sahibi ve şık ürünler seçildi. Bu ürünleri http://www.evmanya.com/evmanya-1-yasinda linkinden inceleyebilirsiniz.

Türkiye’nin İlk Ev Yaşam, Dekorasyon ve Alışveriş Portalı olan www.evmanya.com , dekorasyon guruları tarafından seçilmiş 15 binin üzerinde ürünü internet üzerinden satışa sunuyor.