Geçmişten günümüze Türk damak tadının vazgeçilmezlerini hazırlamanız için yaratılan Emsan Troya, geleneksel dizaynı ile eski zaman tatlarını yakalamanız için yaratıldı. Güveç lezzetinde pişen yemekler için yanmaz-yapışmaz ‘CASTOLINE’ tencere Emsan Troya, mutfağınızın vazgeçilmezleri arasında!

Emsan’ın Troya yanmaz-yapışmaz Castoline tencere seti ile güveçte pişen geleneksel yemeklerin eşsiz lezzeti sofranıza geliyor. Geleneksel dizaynı ile nostaljik bir görünüm sunan, Emsan’ın özel Castoline tencere ve gövdeyi tamamlayan şık çelik kapaklı Troya seti, size güveçte pişmiş lezzetinde tadına doyulmaz yemekler yapma fırsatı veriyor.

Troya’nın özel kaplamalı iç yüzeyi ile yemeklerin dibinin tutması, yapışması gibi tatsız durumlar da tarihe karışıyor. Yanmaz-yapışmaz özellikli Emsan Troya ile az yağlı diyet yemekleri de kolaylıkla pişirebileceksiniz. Troya’nın Depont Platinium iç kaplaması ile yanmaz-yapışmaz özellik uzun süre korunurken, yüksek kalitede üretilen taban tasarımı ile de, çabuk ve eşit ısı dağılımı sağlanarak hem zaman hem de enerjiden tasarruf sağlanıyor.

Troya’nın özel tabanı size doğalgaz, bütangaz, seramik, halojen ve son teknoloji ocaklarda bile yüksek kullanım performansı sunuyor.Troya Tencere seti, teknolojisiyle yemeklerinize güveç lezzeti katarken; geleneksel sıra dışı tasarımı ile de mutfağınıza şıklık kazandıracak.

Geleneksel lezzet düşkünlerine; Emsan Troya | 1

Troya 7 Parça Yanmaz-Yapışmaz Tencere Seti;

20cm Derin Tencere
24cm Derin Tencere
26cm Karnıyarık Tenceresi
26cm Tava olmak üzere yedi parçadan oluşmaktadır.

Troya Tencere Seti’nin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 330 TL’dir.