Grillpans (ızgara tavaları)

Griddle

• Ocağınızın iki gözünü kaplayacak uzunlukta tasarlanan
• Hecha Griddle pişirme alanınızı genişletiyor.Tırtıklı yüzeyinde etinizi, sebzenizi pişirebilir, düz yüzeyinde ise yumurta, pancake, french toast.. yapabilirsiniz.
• Kalabalık yemeklerde, barbekü keyfini mutfağınıza taşıyoruz..
• Eşit ısı dağılımı ve kusursuz ısı muhafaza etme özelliği ile Griddle dilerseniz sofranızda da size eşlik edebilir.
• Barbekü üzeri kullanım için de uygundur.

Grill Pan Round

Günümüz şehir yaşantısında herkesin arka bahçe, ön teras lüksü olamayabiliyor ama kimse dışarıda barbekü yapmanın keyfini inkâr etmiyor. Hecha Grill Pan mutfağınıza barbekü lezzetini ve keyfini taşıyor. Tamamen döküm demirden üretilen, tırtıklı taban yapısına sahip Hecha Grill Pan, yüksek sıcaklıklara kadar çıkabiliyor, ısıyı yüzeyine eşit yayıyor ve uzun süre bünyesinde muhafaza ediyor. Grill Pan ocaktan fırına, fırından sofranıza her alanda kolaylıkla kullanılabiliyor. Tüm bu eşsiz özellikler et, tavuk, balık, sebze ve aklınıza gelebilecek bir çok yemeği mükemmel pişirmenize olanak sağlıyor.

Özellikle et konusunda kusursuz pişirme ve mutlak lezzet Hecha ile mümkün kılınıyor.

Grill Pan Square

Özellikle kare tava tercih edenler için ürettiğimiz Square Pan, tamamen döküm demirden üretilen, tırtıklı taban yapısına sahip.

Yüksek sıcaklıklara kadar çıkabiliyor, ısıyı yüzeyine eşit yayıyor ve uzun süre bünyesinde muhafaza ediyor.

Square Pan ocaktan fırına, fırından sofranıza her alanda kolaylıkla kullanılabiliyor. Tüm bu eşsiz özellikler et, tavuk, balık, sebze ve aklınıza gelebilecek birçok yemeği mükemmel pişirmenize olanak sağlıyor.
Özellikle et konusunda kusursuz pişirme ve mutlak lezzet Hecha ile mümkün kılınıyor.

Grill Plate

Çift kulplu tasarımıyla kullanımda kolaylık sağlayan Midi Pan, tava işlevinin yanı sıra fırın yemeklerinizi için de fırın tepsisi olarak kullanılabiliyor. Ocak üzerinde yapacağınız yüksek ateşte kısa bir pişirme sonrası, aşçılık terimiyle “mühürleme işlemi” sonrası, fırında pişirmeye devam edeceğiniz tavuk, balık veya et yemeklerinizde eşsiz sonuçlar alacaksınız.

Diğer tüm Hecha ürünleri gibi, Midi Pan da tamamen döküm demirden üretiliyor, yüksek sıcaklıklara kadar çıkabiliyor, ısıyı yüzeyine eşit yayıyor ve uzun süre bünyesinde muhafaza ediyor.

Grill Plate Hybrid

Tırtıklı mı düz tabanlı mı diye düşünüp, kararsız kalanlara müjde! Hecha yine farklı bir tasarıma imza atıyor.
Bir yanı tırtıklı bir yanı düz tabanlı Hecha Maxi Pan, iki farklı kullanımı bir araya getiriyor.
Örneğin tırtıklı yüzeyde etinizi pişirirken düz bölümde de sebzenizi pişirebilirsiniz ya da tırtıklı yüzeyde sucuğunuzu kızartırken düz tabanda da yumurtanızı pişirebilirsiniz, seçenekleri artırmak sizin elinizde.

Hecha Ürünleri Grillpans (Izgara Tavaları) | 1Hecha Ürünleri Grillpans (Izgara Tavaları) | 2Hecha Ürünleri Grillpans (Izgara Tavaları) | 3Hecha Ürünleri Grillpans (Izgara Tavaları) | 4Hecha Ürünleri Grillpans (Izgara Tavaları) | 5