16 Ocak ‘da ilki gerçekleştirilen ve 6000 kişinin katıldığı Ülker Kadınlar Matinesi’nde oldukça hareketli bir program vardı. Önce fuaye alanında eğlenceli dakikalar geçirip, Ülker standlarında tadımlar yapan konuklar, konser saatinde Sibel Can, Nukhet Duru ve Mehmet Ali Erbil ile mutlu anlar yaşadılar.

Bu sene ise 18 Eylül’de Ankara ve 25 Eylül’de İstanbul’da Ülker Kadınlar Matinesi tekrarlanıyor. Gülben Ergen, Mustafa Ceceli , Mehmet Ali Erbil ve Harem Ritim Grubu sizleri yılın en büyük eğlencesine bekliyor.

18 Eylül Çarşamba günü Ankara(Arena) Spor Salonu’nda ve 25 Eylül Çarşamba günü Ülker Sports Arena’da düzenlenecek olan Ülker Kadınlar Matinesi ile kadınlarımız kelimenin tam anlamıyla eğlenceye doyacak.

Saat 10.30’da kapılarını açacak olan Ülker Kadınlar Matinesi, 13.00’de konser programı ile devam edecek. Şarkılarıyla milyonlarca müzikseverin gönlünde taht kurmuş, Türkiyenin en önemli sanatçılarından Mustafa Ceceli ve Gülben Ergen, en güzel şarkılarını o gün sadece sizler için söyleyecek. Ayrıca matinede benzersiz şovlarıyla Mehmet Ali Erbil ve Harem Ritim Grubu da sahne alacak.

Gün boyunca konserlerin, gösterilerin ve birbirinden güzel aktivitelerin devam edeceği, yılın en büyük eğlencesi Ülker Kadınlar Matine’si ne sizleri de bekliyoruz. Kadınlar kulübüne özel 1000 davetliden biri siz olun istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurun ve kadınlar matinesine 2 adet davetiye kazanın.

Ülker Kadınlar Matinesi başvuru formu için tıklayın !

ülker kadınlar matinesi 2013

ülker kadınlar matinesi 2013