100_yillik_guzellik_lorealFransız kimyager, Eugéne Schueller’ in 1909 yılında, Paris’ de ufak bir apartman dairesinde, saç boyası icadı ile yarattığı L’Oréal markası, bugün tüm dünyada, 130 farklı ülkede 60 binin üzerinde çalışanıyla, dünyanın kozmetik devi ve güzelliğin bir numaralı markasıdır. Kurucusu, büyük bir bilim adamı olan L’Oréal; bugün de araştırma ve geliştirmeye verdiği büyük önemi;   16 farklı araştırma merkezinde, 600 milyon euro nun üzerinde ar-ge yatırımı ve dünyanın dört bir köşesinde yaşayan etnik grupların farklı cilt, saç ve yaşam alışkanlıklarını analiz ederek geliştirdiği, her yıl 600’ dan fazla patentli buluşu ile göstermektedir.

L’Oréal’ in 26 global markasının en büyüğü olan, L’Oréal Paris; saç bakımı, cilt, vücut ve güneş bakımı, saç boyaları ve saç şekillendiricileri ile renkli kozmetik kategorilerinde uzmanlığa sahiptir. L’Oréal Paris;  yenilikçi karakteri, teknolojik yatırımları, trendleri yöneten ve yaratan buluşları ile dünyanın bir numaralı güzellik markasıdır. L’Oréal Paris; geniş ürün gamı ile güzelliğin hem sofistike ve göz kamaştırıcı yanını; hem de geniş dağıtım alanı ve ulaşılabilir lüks tüketim stratejisi ile sağlıklı ve çözüm üretici uzmanlığını dünyadaki bütün kadın ve erkeklerin hizmetine sunar.


L’Oréal Paris, varolduğu kategorilerinin büyük kısmının öncüsü ve geliştiricisidir. Üstün teknolojik uzmanlığı ve büyük yatırımları ile, sonradan girdiği kategorilerde bile, dünya kadın ve erkeklerine yeni hizmetler ve faydalar sunmayı kendine ilke haline getirmiştir. Bu da L’Oréal Paris’ i; varolduğu pazarların bir numaralı tercihi yapmıştır. Saç boyasının mucidi olan L’Oréal; bu pazarda üstünlüğünü, 80li yılların sonunda geliştirdiği ilk krem saç boyası L’Oréal Paris Excellence, ile geliştirerek ve kategoriye yenilikler sunarak sürdürmektedir.  L’Oréal Paris 100. yılında son teknoloji amonyak içermeyen Casting Créme Gloss Saç Boyası ile boya pazarına damgasını vurmaktadır. Yeni bir trend yaratan parlak çikolata renkleri ve özel formulü ile  saçlarda olağanüstü bir yumuşaklık ve göz alıcı bir parlaklık sağlamaktadır.

Şampuan pazarına ise, 1972 yılında lanse ettiği markası Elseve ile yepyeni bir boyut kazandıran L’Oréal Paris; temel beklentinin temizlik olduğu kategoriye; geniş ürün gamı ve güçlü içerikleri ile yeni faydalar sağlayarak, şampuan pazarını saç bakım pazarına dönüştürmüş ve kısa süre içerisinde Avrupa’ nın 1 numaralı saç bakım markası haline gelmiştir. 100. yılda boyalı saçlar için özel Elséve Color  Vive Şampuan, saç kremi ve bakım kremi ile bir çığır açmaktadır. ELSÈVE COLOR-VIVE serisi içerdiği besleyici ve yansıtıcı UV filtre sayesinde saçınızın parlaklığını ve ışıltısını korumakta ; +%85 parlaklık sağlamaktadır. Haftalar sonra bile, saç renginiz solmaz.


L’Oréal Paris; Dünya’ nın ve Türkiye’ nin 1 numaralı kırışık karşıtı bakımı olan Dermo Expertise markası ile farklı yaşa ve cilt tipine sahip olan kadınların; güzellik ve sağlık beklentilerini karşılamak adına, en yeni teknolojileri, formülleri, patentleri geliştirerek, uzmanlığını ve çözüm önerilerini dünya kadınları ile paylaşır. 100. yılda Revitalift Ailesine kırışık ve sıklık kaybına karşı yeni teknoloji ile geliştirilmiş muhteşem bir üye daha eklenmektedir. Revitalift Yüz ve Boyun, içeriğindeki cilt dokusundaki lifleri sağlamlaştıran Vita Fibrine , etkinliği kanıtlanmış bilinen bir kırışık karşıtı olan Pro-Retinal A, gündüz kremine göre 2 kat daha konsantre Elastine ile anında sıkılaşma ve boyunda toparlanma sağlamaktadır.

L’Oréal Paris; makyaj pazarının, gökkuşağının zengin renklerini dünya kadınlarıyla buluşturuyor. İleri ve etkili formülleri, besleyici içerikleri, her saç ve ten tipine özgü ürünleri ile güzelliğe sofistike ve parıltılı bir dokunuş, duru ve doğal bir görünüm katar.  100. yılda L’Oréal Paris Makyaj yine ilklerle pazara damgasını vuruyor. Telecopic Explosion Maskara en kısa kirpikleri bile yakalayabilen özel tasarlanmış uzatıcı ve kıvırcı küresel fırçası ile bakışlarda bomba etkisinde bir çekicilik yaratmaktadır. Glam Shine Diamant ilk elmas parlaklığı taşıyan parlatıcı ruj ise içeriğindeki prizmatik inci taneleri ve metalik gümüş  elementi ile dudaklarda yapışkanlık hissi olmadan maksimum parlaklık sağlamaktadır.

L’Oréal Paris, farklı güzellik tanımlarına ve görünümlerine saygı duyar. Bu tanıma uygun Dünya’ nın en güzel kadın ve erkekleri, L’Oréal Paris’ in güzellik elçileri olarak görev alırlar. Penelope Cruz, Eva Longoria, Linda Evangelista, Jane Fonda, Andie     MacDowell, Claudia Schiffer gibi pek çok L’Oréal Paris kadını;  farklı yetenekleri, farklı görünümleri ve güzellikleri ile L’Oréal Paris’i en iyi şekilde temsil eden çeşitli sosyal içerikli faaliyetlerde bizimle birlikte görev alır, dünya refahı için çalışır ve yaşadığımız dünyaya daha güzel bir görünüm kazandırırlar. Çünkü her zaman onların söyledikleri gibi,  “Siz buna değersiniz”..

L’Oréal Paris satış noktalarındaki özel cilt analizleri ve cilt bakım önerileri, makyaj uygulama animasyonları ve süpriz hediyeleri ile 100. Yılını Kutluyor. Aktiviteler ve tarihleri hakkında detaylı bilgi almak ve L’Oréal Paris VIP Club’a üye olmak için www.100yillikguzellik.com adresini takip edebilirsiniz.