L’Oréal Paris’ten yine bir “ilk” ve 100 Yıldır Güzelliğin Simgesi olduğuna bir kanıt daha…

telescopic-explosion-mascara

Teleskopik uzama ve tek tek ayırma özelliği ile daha uzun kirpiklere özlem duyan kadınların vazgeçilmez tercihi Telescopic Ailesi’nde bir “patlama” yaşandı: “Telescopic Explosion”, yeni devrim yaratan küresel fırçası ile kirpiklerde patlama etkisi yaratıyor!

Telescopic Explosion Maskara’nın Küresel Fırçası kirpiklerde gözle görülür uzama ve belirgin sağlamak için özel son teknoloji ile tasarlanmıştır. Küçük, yumuşak dokulu ve elastomer kıllarla kaplı küresel fırçası, en kısa ve ince kirpikleri bile kolayca yakalayarak kirpiklerin uzamasını, dışarıya doğru kıvrılmasını ve tek tek ayırarak göz çevresinde baştan uca yayılmasını sağlar.


EN ETKiLi SONUCA ULAŞMAK İÇİN :

Öncelikle gözün en ulaşılmayan kısmı olan uçlara, küresel uygulama fırçası yatay tutularak dışa doğru darbelerle uygulanmalı. Ardından fırça dik ve eğik vaziyetteyken, yukarı ve yine dışa dönük darbelerle tamamlanmalıdır. Bu sayede kusursuz uzunluğu ve eşit dağılımı yakalayabileceksiniz. Bakışlarınızda bomba etkisi yaratacak çekiciliğin sırrı Telescopic Explosion vazgeçilmeziniz olacak!

Olağanüstü Sonuç : Uzun ve kıvrık… Ok gibi kirpikler !
Çünkü siz buna değersiniz.

Önerilen Tüketici Fiyatı: 36,99 TL