Kendinize, evinize ya da ailenize vakit ayıramıyor, ihtiyaçlarına yetişemiyor musunuz? Endişelenmeyin. Korkmadan, güvenle alışveriş yapabileceğiniz, uygun fiyatlarıyla da cezbeden www.daybuyday.com ile sevdiklerinizi mutlu etmek sadece birkaç dakika. Üstelik www.daybuyday.com, farklı kampanyalara ait ürünleri tek sepette toplayarak alışveriş yaparken de zaman kazandırıyor, hem de kargo ücretini minimuma indirerek gerçekten karlı bir alışveriş imkanı sunuyor.

Siz de günlük işlerden kendine ve sevdiklerine vakit ayıramadığından şikayet edenlerden misiniz? Sizi çok iyi anlıyoruz. Hayatın yükü ağır gelmeye başladıysa, o yükü hafifletmek için tek ihtiyacınız bir bilgisayar ve bir internet bağlantısı. O da sizde olduğuna göre hayatınızı kolaylaştırmaya hemen başlayabilirsiniz.

Modern kadının hayatını kolaylaştıran ipuçları | 1

Kendiniz, çocuklarınız, eşiniz ya da eviniz için tek adres
Onca işin arasında eşinize şık bir gömlek aramak, bebeğinizin ilk ayakkabısını en iyi markalar arasından seçmek, eskiyen çaydanlığınızı yenilemek, kendinizi günün moda renklerinden bir elbiseyle ya da yepyeni bir parfümle ödüllendirmek gibi sayısız ihtiyacınızı sadece birkaç dakikada hem de tamamen güvenebileceğiniz bir adresten yapmanız artık mümkün: www.daybuyday.com.

Kimsede olmayan sizde olsun!
Özel bir alışveriş sitesi olan www.daybuyday.com’dan alışveriş yapabilmek için kısacık bir form doldurarak üye olmak yeterli. Üşenmeyip doldurarak, sadece özel bir kitlenin alışveriş yaptığı bu alışveriş sitesinin özel kampanyalarından ve yüksek oranlardaki indirimlerinden faydalanabiliyorsunuz. Böylece ancak günlerce arayarak bulabileceğiniz benzersiz ürünleri, en uygun fiyatlar ve en iyi kampanyalarla satın alabiliyorsunuz. Benzersiz bir stile, benzersiz bir eve, kısaca benzersiz bir hayata sahip olabiliyorsunuz.

Farklı markalar Türkiye’de ilk defa tek sepette!
www.daybuyday.com’un en önemli farkı, diğer özel alışveriş siteleri (private shopping) gibi üyelerini farklı markaların ürünlerini ayrı ayrı satın almak ve her markadan yapılan alışveriş için ayrı ayrı kargo ücretleri ödeme zorunluluğunda bırakmaması. Daybuyday.com’da, farklı kampanyaların ve farklı markaların ürünlerini tek sepete dolduruyor ve tek seferde %90’lara varan indirimlerle alışveriş yapmanın keyfini çıkartıyorsunuz. Kargo ücretleri için ayırdığınız paralar da cebinize kalıyor. Böylece toplamda gerçekten hesaplı bir alışverişi, hızlı bir şekilde yapmış oluyorsunuz.

Üstelik yakın arkadaşlarınızı davet ederek, onun yaptığı ilk alışverişten 20 TL hediye çekini kazanabiliyor ve o çok beğendiğiniz elbiseyi çok daha büyük bir indirimle satın alabiliyorsunuz. Hadi, şimdi tavsiyemize uyun ve www.daybuyday.com ile gerçek private shopping deneyimini yaşamaya başlayın.