Profilo’dan geleneksel Ramazan alışkanlıklarına teknolojik dokunuş

Profilo, oruç tutarken keyifli vakit geçirmek isteyenler için Ramazan‘a özel olarak hazırladığı Ramazan Saatli Maarif Takvimi’ni yeniledi. Artık geleneksel bir kullanıma dönüşen Saatli Maarif Takvimi’nin online versiyonunda, iftar vaktine geri sayım yapan ve seçilen bölgeye göre iftarı davul sesleriyle haber veren özel dijital saat, il il imsakiye, 5 farklı yemekten oluşan günün menüsü, hava durumu ve finans bilgilerinin yanı sıra küçük oyunlar ve komik videolar da bulunuyor.

Profilo’nun Ramazan’a özel olarak hazırladığı online Ramazan Saatli Maarif Takvimi, çalışanlar ve bilgisayarının başından ayrılmayan teknoloji tutkunlarına oruç vaktini daha iyi geçirmeleri konusunda yardımcı oluyor. Online olarak hazırlanan Ramazan Saatli Maarif Takvimi’nden Profilo’nun Web sitesini (www.profilo.com.tr) ziyaret eden herkes faydalanabiliyor. Profilo’nun Web sitesinden bir uygulamayı bilgisayarına indirenler, bilgisayarları üzerinden iftar saatinden haberdar olabiliyor.

Her şey bir tık ötede

Geleneksel Saatli Maarif Takvimi’ne teknolojik bir dokunuş olan Ramazan Saatli Maarif  Takvimi, Profilo tarafından bu yıl altıncı kez online olarak sunuluyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayına renk katan ve Profilo’yla özdeşleşen Ramazan Saatli Maarif Takvimi, eğlendirici oyunları ve yeni eklenen komik vedeolar kısmıyla da oruç vaktinde zamanın hızla ve keyifle akıp gitmesine yardımcı oluyor.

Tüm Profilo Web sitesi ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunulan online takvimde, il il imsakiye ile 5 farklı yemekten oluşan leziz mönü önerileri gibi Ramazan’a özel bilgiler yer alıyor. Ramazan Saatli Maarif Takvimi’nde ayrıca herkesin her an ihtiyacı olabilecek 3 günlük hava durumu, İMKB verileri ve uluslararası kurlar ile Milliyet ve Hürriyet gazetelerinden günün gelişmelerini derleyen haberler de anlık olarak yayınlanıyor. Orijinal takvimin yapraklarından esinle oluşturulan Tarihte Bugün ve Bugün Doğanlara İsimler başlıkları ise hem bilgilendirici hem de eğlendirici bölümler.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri hakkında

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye’nin dört bir yanında yanında 1500’e yakın satış noktası ile en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 1995 yılından beri uluslararası BSH Grubu’nun güçlü ve köklü yerel beyaz eşya markasıdır.

ramazan_2009