Yaz Bakımınız City’s Nişantaşı’ndan!

Türkiye’nin moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı, ziyaretçilerini her Salı saat 14:00’de Sağlık ve Bakım günlerine davet ediyor. Uzman estetiysen ve diyetisyenler ile keyifli bir sohbet; cilt analizi, cilt bakımı, fitness, vücut analizi gibi sürpriz hediyeler de City’s Nişantaşı’nda sizleri bekliyor.

City’s Nişantaşı, sağlığına özen gösteren herkesi uzman doktorlar eşliğinde sağlık sohbetlerine davet ediyor. Her Salı saat 14:00’de OTA Tıp ve Güzellik Merkezi ile birlikte düzenlenen Sağlık ve Bakım Günleri’nde cilt bakımından sağlıklı beslenmeye, lazer epilasyondan diyet yapmanın ipuçlarına kadar her şey sizleri bekliyor.

21 Temmuz Salı günü Uzman Estetisyen Umay Küçük, cilt bakımı, vücut bakımı ve güneşin cildimize etkileri konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşiye katılan herkese; içerisinde cilt analizi, cilt bakımı, fitness gibi hizmetlerin bulunduğu sürpriz hediye paketi ile birlikte Ota Club üyeliği, Ota Tıp ve Güzellik Merkezi’nde verilen tüm hizmetlerde kullanabileceğiniz %20 indirim çeki ve Eczacıbaşı DayLong güneş kremi hediye ediliyor.

Temmuz ayı Sağlık ve Bakım Söyleşileri;
• 14 Temmuz; Lazer Epilasyon ve tüm güzellik uygulamaları
Uzman Estetisyen Sevilay Özlemiş
• 21 Temmuz; Cilt Bakımı, Vücut Bakımı, Güneşin Cildimize Etkileri
Uzman Estetisyen Umay Küçük
• 28 Temmuz; Diyet Yapmanın İncelikleri ve İpuçları
Uzman Diyetisyen Selma Tarımcı

Temmuz ayında Kadınlar için Her şey City’s Nişantaşı’nda… Haftanın her günü Kadın Sağlığı, Bakım, Moda, Yemek, El becerileri, Sergiler ve daha fazlası City’s Nişantaşı’nda kadınları bekliyor…City’s Nişantaşı pazar günü ücretsiz otopark hizmetiyle de tüm misafirleri için avantaj sunuyor.