Son sınıfa gelen genç kızların kendi aralarında sürekli konuştuğu bir konu başlığıdır yıl sonu balosunda giyecekleri kıyafetler. Bir çok kişi beğenisine uygun bir elbise bulmakta güçlük ceker yada nasıl bir elbise giyeceğine karar veremez.

Bayanların bu tarz özel günler için uyguladıkları genel taktik, daha çok güvendikleri yerlerinden dekolteli kıyafetler tercih etmektir. Örneğin sırtı güzel bir bayan sırt öncelikle sırt dekolteli kıyafetleri tercih eder. Güzel bi dekolte bayana hoşluk ve şıklık kattığı gibi aşırısı itici de gösterebilir. Bu yüzden dekoltenin dengesi iyi ayarlanmalıdır.

Kıyafet seciminde dikkate alınması gereken en önemli konulardan birisi de giyecek kişinin yaşıdır. İlköğretimden mezun olan bir kızın giyeceği balo kıyafeti tabiki de yaşına uygun olmalıdır. Bu yüzden bu yaşlardaki arkadaşlarımıza bu konuyu mutlaka göz önünde bulundurmasını tavsiye ediyoruz.

Yıl sonu balosunda giyeceğiniz kıyafeti secerken unutmamanız gereken bir konu da aksesulardır. Kıyafetinize uygun canta, ayakkabı ve takıları nerden bulağınız konusunu da aklınızdan cıkarmayın. Bazen kıyafetinizle uyumlu aksesuarları bulmak güzel bir kıyafet bulmaktan daha zor olabilmektedir.

İlk başta da dediğimiz gibi yıl sonu balosu için kıyafet arayan bir bayanın zorlandığı en önemli konulardan bir tanesi de istediği gibi bir kıyafet bulamasıdır. Şimdi isterseniz yıl sonu balosu için kıyafetleri nerelerden bulabiliriz bunlara bir göz atalım.

İpekyol: Türkiye’nin önde gelen giyim mağazalarından biri olan İpekyol’da 300 TL den başlayan fiyatlarla kendinize şık bir balo kıyafeti satın alabilirsiniz. Yazımızın ilk kısmındaki kırmızı kıyafet İpekyol’un 2012 kreasyonuna aittir.

http://www.ipekyol.com.tr/

Park Bravo: Şıklığı ve zerafeti sizlere en uygun fiyatlarla ulaştırmaya çalışan Park Bravo’da yıl sonu balosu için İpekyola kıyasla çok daha ucuza kıyafetler bulabilirsiniz. Kıyafetlerin fiyatları genel olarak 200-400 TL arasındadır. Ayrıca Park Bravo’nun web sitesinden kıyafetlere bakabilir ve kendi beğenize uygun bir kıyafet olup olmadığını kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
http://www.parkbravo.com.tr/

Vakko: Genellik iş hayatı için şık kıyafetleri barındıran Vakko’ya da bakmanızı tavsiye ederiz. Sayı olarak şık iş kıyafetlerine oranla daha az olsada kendinize yıl sonu balosu için şık kıyafetler bulabilirsiniz. Vakko’nun online mağazası son derece başarlı olmuş. Elbiselere uyumlu olan takı, ayakkabı gibi aksesuarlarda beraber sunulmuş. Gerek fiyat araştırması gerek satın alma konusunda Vakka’nun online mağazasını kullanabilirsiniz.
İnternet mağazalarının adresi http://shop.vakko.com

Bu mağazaların haricinde de mutlaka bulunduğunuz ilde büyük-küçük kıyafet satan bir çok mağaza olacaktır. Yıl sonu balosu için dilediğiniz kıyafeti bu mağazalardan alabileceğiniz gibi dilerseniz bir terzide de diktirebilirsiniz. Bir çok pahalı kıyafete nazaran terzide yeni bir kıyafet diktirmeniz sizin için daha hesaplı olabilir. Ama tabi bu noktada da zaman önemli bir faktördür. Çünkü kıyafetin dikimi zaman alacaktır.

Sizler için aşağıda derlediğimiz kıyafetlerin modellerinden de ilham alabilirsiniz bu konuda.

Kıyafetinizin ve sizin güzelliğinizi tamamlayıcı önemli bir unsur da saç modelinizdir. Ve her bayan beğenilmek ister. Böyle bir günde tabiki günlük hayattaki saç modelinizden daha ağır bir saç modeli tercih etmek isteyeceksinizdir.

Herkese güzel, unutamayacağı bir yıl sonu balosu dileriz.

2012 Mezuniyet Elbiseleri abiye modelleriyle birlikte gece kıyafetleri sizlerle.

2011/2012 Eğitim öğretim yılının bitmesine az bir zaman kala bu sene mezun olacak genç kızlar için mezuniyet geceleri kadar özel yıl sonu balo elbisesi kıyafetlerini sizler için paylaşıyorum.

Aylar öncesinden bugüne hazırlık yapan mezun olacak genç bayanlar, 2012 abiye modellerinden sizlerin yaşına ve mezuniyet gecenize uygun olarak seçtiğim abiye kıyafetler sizler için seçenek olacaktır…