Hem şık hem de rahat bir görüntü sergilemek adına kadınların en çok tercih ettiği kıyafetler arasında abiyeler yer alıyor. 2018 yılında da özel günlerin en çok tercih edilen alternatifleri arasında yer alan abiyeler, sizleri ok daha şık bir kadına dönüştürme konusunda kararlı görünüyorlar. Gündelik hayatlarınızda da tercih edebileceğiniz rahat modeller olduklarını ifade etmek gerekiyor ve dilerseniz yeni dönemin dikkat çekici tasarımlarına da hep birlikte göz atalım…

Tek Omuzlu Abiye Modelleri

Köprücük kemiklerinizi ortaya çıkartan ve dekolte payı ile dikkatleri üzerine çeken bu modeller, 2018 yılında hanımların en çok tercih ettiği modellerden bir tanesi olmayı başarmış durumda. Renk konusunda geniş bir yelpaze karşınıza çıkıyor ancak hangi renk daha popüler diye soracak olursanız kırmızı ve mavinin tonları şeklinde bir yanıt vermek daha doğru olacaktır.

2018 Abiye Modelleri | 1

Balık Abiye Modelleri

İnce belli kadınların en çok tercih ettiği modellerden bir tanesidir. Bel kısmının dar kesime sahip olması da fiziğinizi bir adım daha öne taşıyor ve sizleri daha ilgi çekici bir kadına dönüştürüyor. Balık abiye modelleri ile birlikte sizler de geceye damganızı vurabilirsiniz. 2018 yılının en çok tercih edilen rengi yine kırmızı ve balık abiye modellerinde de bu renge rastlamak mümkündür. Özel gün ve gecelerde tercih edebileceğiniz model, rahatlık konusunda da siz değerli hanımlara yardımcı olacaktır.

2018 Abiye Modelleri | 2

Sünnet çocuğu anneleri için abiye modelleri 2018 Tıklayın !

Abiye Modelleri 2018 için Tıklayın !

En Güzel Abiye Bebek Elbiseleri için Tıklayın !

Kıyafetleri Pahalı Göstermenin Püf Noktaları için Tıklayın !

Omzu Açık Abiye Modelleri İçin Tıklayın !