Her kış sezonunun demirbaş trendi uzun çizmeler, sezonun dişiliğine katkı sağlıyor. Diz altında ya da diz üstünde dizayn edilen deri çizmeler, 2019 kış sezonu için en trend ürünler arasında yer alıyor.

Siyah ve kahve klasiğine geniş bir açıdan sağlanan çizme renkleri, bordo deri, hardal deri ve ekru tonlarının çeşitliliği ile kombin alternatifleri sunarak geliyor.

2018 Çizme Modası ve Çorap Trendi | 1

Yılan Derisi ve Leopar Derisi

Dişisel görünümden vazgeçmeyen kadınlar için uzun uzadıya tasarlanan yılan derisi görünümlü çizmeler, vitrinlerin baş köşesinde yer alıyor. Leopar modası ise yeni sezonda ayakkabı ve çanta modellerinde sıklıkla ve şıklıkla kullanılıyor.

Yılan derisinde ince topuklar yerine daha kalın topuklar, yuvarlatılmış ön kısımlar kullanılarak zariflik yerine güçlü kadın imajı sağlanıyor.

Topuklardaki ironi yeni sezonda tamamen kaldırılmış. Lastiklerin, kauçukların alakasız renkleri, kumaş kaplama formülüyle giderilerek çizmelerde tam bütünlük sunuluyor.

2018 Çizme Modası ve Çorap Trendi | 2

Kısa Botlara Çorap Formu

Deri, süet ve nubuk botlarda, uzun çoraplar kullanılarak çorap çizme formu sağlanabilir. Dantelli, file çorap, rengarenk triko çorapların ve dijital baskı çorapların en moda olduğu sezondayız.

2019 çizme ve bot çeşitlerinde, desensiz, aksesuarsız ve tam kalıp ayakkabı formları sunulurken, çoraplarda cazibe artışı sağlanıyor. Etekler ve taytlarla uzun çorap kombinleri yaparak, topuklu kısa botlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Diz üstünde triko siyah çoraplara dizayn edilen leopar ve yılan derisi desenleriyle sezonun en şık detayları arasında.

Leopar desenli giyinmenin incelikleri Tıklayın !

Trend Alarmı:Leopar Ve Yılan Desen Tıklayın !

2019’un yeni trendi; Kabadayı gibi yürümek, giyinmek ve poz vermek Tıklayın !