Bornoz modelinde paltolardan sonra 2019 sonbahar/ kış kreasyonlarına minik mont modelleri ile başlandı. Parlak kadife kumaşların yer aldığı ve metalik yansımalarla süslenen şişme montlar, bel üstü kesimleriyle gençlerin en favori kostümleri arasında yer alıyor.

Kırmızılar, maviler, yeşil ve bordolar en beğenilen renkler arasında iken siyah yine tüm asaletiyle moda askılarını, raflarını süslüyor.

2019 Mont Modası Trendler | 1

Kadife Montlara Bot İlişiği

Kış modası için capcanlı renklerle sunulan kadife montlar, peluş ve pofuduk botlarla kombin ediliyor. Kalın tabanlı ya da kalın boğazlı kumaş kaplama botlar, 2019 sezonu trendleri arasında yer alıyor.

ışıltılı ve parlak kumaşlar, kadife kumaşlar ve bombeli dikiş usulleriyle düz botlar, salaş, rahat ve ekstra şık görünüm sunuyor.

2019 Mont Modası Trendler | 2

Minik Montlara Etek Kombinleri

Yaz sezonunun favorisi etekler, 2019 koleksiyonu için uzun sıcacık kumaşlarla dikiliyor. Pantalon ve taytlardan sıkılan kadınlar için kış mevsimine özel uzun ve salaş etekler, kısa kadife montlarla güçlü bir tarza dönüşüyor. Bordo kadife kısa bir şişme mont, haki rengi örme bir etek ve düz pofuduk botlarla, sıcak ve sempatik adımlar atabilirsiniz.

2019 Mont Modası Trendler | 3

Palto Modelleri 2019 Tıklayın !

En Şık Kaban Modelleri Tıklayın !

En Güzel Kürk Modelleri Tıklayın !