Adını söylemeyi unuttuğumuz en naif renklerden biri olan ‘’Eflatun’’ büyük markaların gizli ve gizemli trendi olarak, limited edition niteliğinde sunuluyor. Capcanlı renkleri moda yapıldığı ve hemen her rengin kullanıldığı sezonda ‘’Eflatun’’ en özel parçalarda fark ettirilmeden sunuluyor.

Mor, lila, patlıcan moru gibi farklı tonlardan sonra eflatun rengin gerçek sunumu 2019 sezonunda ilk defa sunuluyor.

Çantalarda Eflatun Şıklığı

İtalyan çanta devlerinin birkaç üründe kullandığı eflatun renk, itina ile kullanılıyor. Büyük giyim markalarında da ancak 1-2 parçada kullanılan tam eflatun, rengin daha değerli olmasını ve bilinen tüm tekstil ürünlerine uygulanmaması için ideal bir yöntemdir.

2019 Sezonun Gizli Trendi | 1

Moda, en hızlı değişen etkinliklerden biridir. Bir markanın kullandığı renk bir anda ve hızlı şekilde iğneden ipliğe, koltuktan perdeye dek her alanda kullanılıyor.

Gerçek moda tasarımcılarının özenle seçtiği gerçek eflatun, çanta, kazak, gömlek gibi tek parçada ve özenle kullanılması gereken renklerden biridir.

Menekşe Güzelliği

2019 kreasyonlarının en güzel rengi eflatun, menekşe tonları ile kombinlenerek kullanılabilir. Parlak ve ışıltılı füme rengi ise konseptin tamamlayıcısı.

Bol Salaş Kazak Kombinleri 2019 Tıklayın !

Yılbaşı Akşamı Kıyafet Kombinleri 2019 Tıklayın !