2019 Sonbahar ve 2020 kış koleksiyonları için hazırlanan kışlık giyim ürünlerinde pullu kumaşlar ön planda. Geleneksel düğün kıyafetlerinde, folklorik kıyafetlerde sıklıkla kullanılan ve pul görünümüyle metalik puantiyeli kumaşlarla hazırlanan sweatshirtler çok moda.

Kadife kumaşların sıklıkla kullanıldığı sezonda, parlak, ışıltılı, metalik ve pullu giysiler, kadınların ihtişamına eşlik ediyor.

Parlak Kadifelerle Canlanın

Kadife kumaşlar son birkaç sezonun en favori kumaşları arasında. Hem parlak, hem yumuşak görünümleriyle pantolondan eteğe, montlardan taytlara dek tüm kombinleri süslüyor.

Yeni sezon trendleri arasında uzunlu kısalı kadife montlar, kadife etekler, kadife bluzlar oldukça geniş bir yelpaze ile sunuluyor. En çok kullanılan renkler arasında bordo, mavi, yeşil, siyah, kahve ve mor tonları bulunuyor.

Pullu Kazaklarla İçinizi Isıtın

Taşlı ve logolu süslemelerden sonra bu sezon, pul- payet işlemeleri ön planda özellikle kumaş dokuması pullu olan kıyafetler, sonbahar modası günlük giyim trendlerinde trendler arasında. Triko pantolonlarla kombin edilen pullu kazak ve bluzler, uzun paltolarla ve kısa montlarla şahane bir şıklık sunuyor.