Hollywood Yıldızlarının Evleri | 1

Kendi evlerimizde neler yapalım, nasıl daha güzel hale getirelim diye düşünürken bakın ünlülerin tercihleri nasıl? Kimisi zevkli, kimisi fiyasko, kimisi fazla ihtişamlı kimisi de sade bu evlere dikkatle bakın! Yukarıda Tony Parker ile Eva Longoria’nın salonlarını görüyorsunuz. Oldukça şık ve sade buldum açıkçası Manzaranın muhteşem olduğu da az çok belli oluyor. Yoksa camın önündeki karşılıklı iki berjeri koymazlardı herhalde değil mi? Belli ki ferah mekanları seviyor ünlü çiftimiz.

Hollywood Yıldızlarının Evleri | 2

Charlize Theron’un sayfiyesine ne dersiniz? İnsan burada bir ömür geçirebilir. Yastıkları bolca kullandığına göre rahatlığı seviyor belli ki! Bir de böyle bir eve sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunun bilincindedir umarız.

Hollywood Yıldızlarının Evleri | 3

Hillary Duff’ın da çocuksu masumiyetinin aksine klasik bir tarzı var. Şömine tutkusu da gözümüzden kaçmadı. Ayrıca sanırım evde kalabalık hayattan da hoşlanıyor kendisi. L koltuklar ve kanepelerden vazgeçmemiş. Aksesuar seçimlerinde de abartıdan uzak sade seçimlerde bulunmakla çok doğru hareket ettiğini eklemeliyim.

Hollywood Yıldızlarının Evleri | 4

Ünlü denilince Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftini atlamak olmaz. Sanırım evlerinin içinden örnek gösterip kendimizi depresyona sokmanın alemi yok. Sadece malikanenin kuş bakışı görünümüyle yetinin. “Brangelina” diye adlandırılan bu ünlü çiftimize başarılarının devamını dilemekten başka seçeneğimiz yok.

Hollywood Yıldızlarının Evleri | 5

19 yaşında olmasına rağmen Prison Break ve Just Jordan dizileriyle bolca kendinden bahsettiren Demi Lovato, evi konusunda o kadar başarılı olamamış bize göre. Çok da zevkli bulamıyoruz maalesef. En iyisi şarkı söylemeye ve dizilerde oynamaya devam etsin kendisi.

Derin bir iç çekerek bu yazıyı burada sonlandırıyorum. :) Keyifli günler.

 

İçerik Evmanya

Görseller; www.nydailynews.com