14 ŞUBAT’DA RANDEVU ALAN KAZANIYOR 

TASARIMLARIYLA GELİNLİK MODASINA FARKLI BİR ÇİZGİ KAZANDIRAN “JUSTIN ALEXANDER” 14 ŞUBAT – 28 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA RANDEVU ALAN GELİN ADAYLARINA İNDİRİMLİ VE ÜCRETSİZ FIRSATLAR SUNUYOR.

 Tasarımlarıyla 60 yıldır gelinlik modasına farklı bir çizgi kazandıran, “En İyi Kalıp” ve

“En İyi Tasarım” kategorilerinde uluslar arası “Gelinlik Ödülü” alan; New York kökenli “Justin Alexander” markası; ABD ve Avrupa’nın önde gelen gelinlik markaları arasında yer alıyor.

Türkiye’de 2007 yılında satışa başlayan marka, 2012 yılından itibaren “Justin Alexander”  ismini taşıyan; İzmir Alsancak, İstanbul Erenköy ve Muğla’daki mağazalarında hizmet veriyor.

Astroloji Uzmanı Hande Kazanova; “Justin Alexander’ın 2013 Koleksiyonu”nu üzerinden “burcuna göre seçim yapmak” isteyenler için yorumladı.

Burçlara göre gelinlik modellerini görmek için tıklayın !

14 Şubat – 28 Şubat 2013 tarihleri arasında randevu alan gelin adayları çeşitli indirimlerden ve ücretsiz hediye paketlerinden yararlanma imkanı olacak.

Koleksiyon:

Couture gelinlikleri ile kusursuzluğu eşsizlikle birleştirerek, göz kamaştırıcı kabarık balon eteklerinden, romantik denizkızı modellerine kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Tasarımcı 1920’lerin elegant şıklığı ile 1950 ‘lerin couture döneminden ilham alarak gösterişli, kabarık ve hareketli eteklerle dikkat çekiyor. Dar ve çekici siluetlerde ise zarif ve özel Fransız danteller ile işlemeli kumaşlar ön planda.  Simetrik  yaka kesimleri, tüylerden kristallere şaşırtan tasarım malzemeleri bu yılın koleksiyonunu sıra dışı kılıyor.

justinalexander.com