Kışlık ceket, mont, parka, kapüşonlu ceket modelleri 2020 – 2021 kış kadın modası önerilerimiz makalemizde… Dünyada iki tür insan vardır – kışları sevenler ve ‘Kış geliyor’ dendiğinde korkudan titreyenler. Ama senede 4-6 ay kışların kuvvetli geçtiği bir yerdeysen, teslim olup kucaklamaktan başka çare yok. Kışlık ceket mi arıyorsunuz? Seçeneklerinizin ne olduğunu bilmek ister misiniz? İşte şu anda piyasadaki kadınlar için en iyi kışlık ceketlerin bir listesi.

Kadınlar İçin 10 En İyi Kışlık Ceket ve Mont Modelleri 2020

Güzel bir palto, fazla bir şey yapmadan giyinmenin bir yoludur. Mahallede gün ortasında yürüyüş yapmak için bir eşofman üzerine leopar desenli yün bir palto atabilir veya arkadaşlarınızla buluştuğunuzda kendinizi hala kendi yatağınızın rahatlığındaymış gibi hissettiren tam boy bir puffer ile kendinizi kundaklayabilirsiniz

Kadınlar İçin En İyi 10 Kışlık Ceket, Mont, Parka Modelleri - 2020/2021 | 1

Columbia Sportswear Uzun Aşağı Kışlık Ceket

Kadınlar İçin En İyi 10 Kışlık Ceket, Mont, Parka Modelleri - 2020/2021 | 2

Kışlar sertleşmeye başladığında, kapüşonlular ve dayanıksız kazaklarla oyalanmayı bırakmalı ve sizi soğuktan koruyabilecek ceketler aramalısınız. İşte Columbia Sportswear’dan yumuşak, taşınabilir ve sizi sıcak tutmak için vücut ısınızı yansıtan patentli termal yansıtıcı teknolojiye sahip, 600 dolgulu kaz tüyü ile bir ceket. Hafif, nefes alabilir ve suya dayanıklıdır. Columbia Sportswear, estetiğinden ödün vermeden ceket ürettiği için en iyi kışlık ceket markalarından biridir. Kapitone desenin bir parlaklığı vardır ve belinizi belirginleştirmek için hafifçe dokunur.

Orolay Donna Piumino Ispessito Giacca

kışlık kadın ceket modelleri 2020-2021
kışlık kadın ceket modelleri 2020-2021

Kışlık ceketler için kullanılan çoğu malzemeden yaklaşık % 60 daha yoğun, ancak ağır olmayan, benimsenmiş polyester malzemeden yapılmıştır. En iyi 2020 kadın kış paltolarından bir tanesidir.

The North Face Kadın Arctic Parka

kışlık ceket modelleri kadın 2020
kışlık ceket modelleri kadın 2020

North Face Kadın Arctic Parka, bölgenizdeki kışların güçlü rüzgarları hissetmeye başladığında sizi koruyan uzun hendek tarzı bir kışlık cekettir. Bu ceket nefes alabilir ve en sıcak kışlık montlardan biri olmasını sağlayan 550 dolgulu yalıtıma sahiptir. Su geçirmezdir.

Arc’teryx Patera Parka Uzun

kadın parka modelleri 2020
kadın parka modelleri 2020

Arc’teryx Patera Parla Long, stil veya işlevsellikten ödün vermeden sizi şehirden şehre götürür. Sizi baştan ayak bileklerine kadar tamamen sarar ve nem buharının dışarı çıkmasına izin vererek içerideki sıcaklığı düzenler. Nefes alabilir ve kullanılan hafif malzemelerden dolayı ağır hissetmez.

Mountain Khakis Kadın Yelek

kadın yelek modelleri 2020
kadın yelek modelleri 2020

Mountain Khaki Kadın Yeleği, tüy kadar hafif olan ancak size mükemmel sıcaklık sağlayan 650 dolgu dolgulu yalıtımla birlikte gelir. Toplanan bel çizgisi, büyük boy yaka ve parlaklık, büyüleyici eklemelerdir.

Orolay Kalınlaştırılmış Kapüşonlu Kadın Ceketi

kadın uzun ceket modelleri 2020-2021
kadın uzun ceket modelleri 2020-2021

Bu uzun tarz ceket, sert kışlar için tasarlanmıştır. Kuş tüyü yüksek kalitede yapılır ve bu malzeme ile yapılan bomber ceketler gibi kabarık görünmez. Boyun çizgisi benzersiz, şık ve dizlere kadar devam ederek estetiğe katkıda bulunuyor.

BGSD Kadın Suya Dayanıklı Kapşonlu Kışlık Çeket

kadın uzun mont modelleri 2020
kadın uzun mont modelleri 2020

Kapsamlı bir şekilde dışarı çıkmak istiyorsanız ve sizi tamamen saran tek bir ceketi arıyorsanız, bu kapüşonlu maksi BGSD’yi denemelisiniz. Suya dayanıklı kapşonlu maxi, aynı sebepten dolayı en çok satanlardır. % 20 tüylü % 100 hafif polyesterden yapılmıştır, bu da onu havadar ve nefes alabilir hale getirir. İçeride ve dışarıda iki cepli olarak gelir, böylece eşyalarınızı saklayabilir ve ellerinizi rahatça sokabilirsiniz. Evde yıkayabilirsiniz ve neredeyse hiç bakıma ihtiyaç duymaz.

Montane Phoenix Ceket

kadın şişme mont modelleri 2020
kadın şişme mont modelleri 2020- 2021

Montane Bayan Phoenix Ceket hafiftir ve dış mekanlar için mükemmeldir. Tam yalıtım sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Suya ve rüzgar geçirmez olmasına rağmen son derece nefes alabilir. Kumaşı ceketin içine hava hapsederken izolasyonu tamamen kaldırır, sıcaklığı korur ve soğuk havanın içeri girmesini engeller. İplikleri geri dönüştürüldüğü için çevre dostudur.

Adidas Kışlık Kadın Mont Modelleri 2020

kışlık ceket modelleri
kışlık ceket modelleri

Adidas, outdoor giyim söz konusu olduğunda oyunun ustasıdır ve kışlık giyimde de durum farklı değildir. HyperDRY Nuvic Ceketleri şehirde olduğu kadar yürüyüşte de giyilebilir. Bu hafif ceket, suya dayanıklı ince dokunmuş kumaşlardan yapılmıştır ve aynı zamanda su ve soğuk havanın sızmasını önleyen üst üste binen bir tasarıma sahip ısıyla yapıştırma teknolojisine sahiptir. Kaz tüyü karışımı malzemesi ısıyı korurken yalıtım ısının korunmasını sağlar. Patentli HyperDry DWR kaplama, ceketi kuru tutar ve florokarbon içermeyen mum bazlı kaplama, standart DWR cilalarınızdan% 80 daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu ceketle ilgili bir başka ilginç gerçek ise, canlı yolla veya zorla beslenmemiş kuşlardan yalıtım tüylerinin alınması ve korunmalarının dikkate alınmasıdır.

Kate’in Kürk Koleksiyonu Kadın Parkası

kürk modelleri 2020 2021
kürk modelleri 2020 2021

Kate’in Kürk Koleksiyonu Kadın Parkası, en zorlu kışlar için yapılmıştır. Ancak eğlenceli renkleri onu serinletiyor. Onu başka neyin çekici kıldığını biliyor musun? Kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz! Ceketinizin kürkünü ve renklerini kişiselleştirebilirsiniz. Siparişin yapılması ve adresinize gönderilmesi yaklaşık bir hafta sürecektir. Bu parka ceketler, nefis tilki kürkü ve onu koruyan özel bir ceket ile kaplanmıştır. İki yönlü sıkı kapatma sizi sıcak ve rahat tutar, kapüşon kulaklarınızı ve başınızı soğuk esintilerden korur ve fonksiyonel cepler mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Peki kışa hazır mısın? Soğuk kış aylarında kendinizi sıcak tutmak için bu ceketlerden hangisini seçerdiniz? Kadınlar için en iyi kışlık paltolardan herhangi birini kaçırdık mı? Bize bildirmek için aşağıya yorum yapın.