Bazı giysiler var ki podyumda durduğu gibi üstünüzde durmaz. Abigail’in bu Marc Jacobs imzalı kombini de maalesef evden çıkarken ne bulduysa onu üstüne geçirmiş hissi yaratıyor.

moda_kurbani

Kral çıplak misali stil danışmanı tarafından kandırıldığını düşündüğümüz Tallia’nın Notre Dame’ın Kamburu’nu anımsatan bu kombini korkunç!

igrenc_kombin

Katy Perry
Dolce & Gabbana’nın ince işçilikle muhteşem görünen bustiyeri ancak bu kadar kötü kombinlenebilirdi! Katy’nin kalçalarını oldukça geniş gösteren bu kombin, biraz zorlama olmuş. Hele o saçlar! Perry’e tavsiyemiz savaşçı Amazon kadını stilini bırakıp Şeker Kız Candy tarzına geri dönmesi.

moda_kurbanlari

Kate Hudson
Sevgili Kate, bize inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşattığın gerçeğini kabul edebilir misin? Etkinliğe katılmadan önce kaç saat nerede oturup bekledin, neler yaşadın bilemeyiz ama elbisenin üstünde oluşan kırışıklıklar hiç hoş görünmüyor. Tasarım ve kumaşının cinsiyle ilgili yorum yapmamız bile mümkün değil maalesef.

moda_kurbani_2016

Marion Cotillard
Aslında çok hoş görünebilecek bir kombin karşınızda. Giambattista Valli tasarımı olan bu parça Cotillard’a iki beden büyük gibi görünüyor. Ya etek biraz daha yukarıda olup belini sıkıca saracaktı ya da üst taraf bedene tam oturacaktı. Anlayacağınız bu kombinin neresinden tutsak olmayacak.

moda_2016

Kaynak: cosmopolitanturkiye.com