Farklı abiye elbise modelleri arasında seçim yaparken tarzınızı yansıtmak istiyorsanız cesur davranabilirsiniz. Nişan ve düğün gibi özel gecelerde öne çıkmayı sevenler ve tarzından ödün vermek istemeyenler için önemli ipuçları bulunuyor. Siz de bu önerileri dinleyerek nişan törenlerinin en şık kadını olabilirsiniz.

Abiye Kıyafeti Deri Ceketle Kombinleyin

Deri ceket modelleri 2018 senesinde şık kesimlerle karşımıza çıkıyor. Aslında yıllardır trend olan abiye üzerine deri ceket kombini, bu sene de çok tercih ediliyor. Mezuniyet ve bekarlığa veda gibi parti organizasyonlarında da tercih edilen deri ceketler şıklığınızı ve asi tarzınızı yansıtıyor.

Tüllü Etekleri Bluzlarla Kombinleyin

Tüm dünyada yaygın olan bu trend tüllü etekler ile trikoları kombinlemekle ortaya çıkıyor. Nişan elbise modelleri 2018 kreasyonları arasında seçtiğiniz tüllü eteklerle basit bir tişörtü de kombinleyebilirsiniz. Böylece kendi spor görüntünüzü korumuş olacak ancak aynı zamanda nişan için şıklığı da yakalamış olacaksınız.

Elbisenin İçine Bluz Giyin

Nişanlık için kıyafet modelleri arasında hoşunuza giden abiyelerin içerisine tişört giyebilir, tişört kolları ekletebilir ya da ince gömleklerle straplez elbiseleri kombinleyebilirsiniz.

Klasik Elbiselere Astar Ekleyin

Şık abiye modelleri 2018 senesinde geçmiş trendleri de koruyor. Bunlardan biri olan klasik elbisenin içerisine sıra dışı bir astar eklemek, nişan törenlerinde tercih edebileceğiniz bir farklılık oluyor. Astar yerine elbise içine farklı renkte tül de diktirebilir hatta bunu birkaç farklı renkle yapabilirsiniz.

Doğru Nişanlık Seçimi Yaparken Titiz Davranın Tıklayın !

Nişanlık Seçiminde Bunlara Dikkat Edin ! Nişan Elbisesi 2019 Modası Tıklayın !