Diri ve dolgun göğüsler kadınlarda en önemli güzellik ölçütlerindendir. Push up sütyen 2015 modası resim galerimizde birbirinden güzel sütyenlere yer verdik.
Peki push up sütyen ne işe yarar? push up ingilizce yukarı kaldırmak, yukarı itmek demektir, yani bu sütyenler göğüslerinizi daha dik ve dolgun göstermek için kullanılır. Push up sütyenin diğer adı destekli sütyendir. Bu tarz iç çamaşırları giyip eşinizi çıldırtabilirsiniz!
işte sizin için seçtiklerimiz.

push_up_sutyen (1) push_up_sutyen (2) push_up_sutyen (3) push_up_sutyen (4) push_up_sutyen (5) push_up_sutyen (6) push_up_sutyen (7) push_up_sutyen (8) push_up_sutyen (9) push_up_sutyen (10) push_up_sutyen (11) push_up_sutyen (12) push_up_sutyen (13) push_up_sutyen (14) push_up_sutyen (15) push_up_sutyen (16) push_up_sutyen (17) push_up_sutyen (18) push_up_sutyen (19) push_up_sutyen (20) push_up_sutyen (21) push_up_sutyen (22) push_up_sutyen (23) push_up_sutyen (24) push_up_sutyen (25) push_up_sutyen (26) push_up_sutyen (27) İlgili Konular

Sütyen Ölçüsü Hesaplama Tıklayınız

Doğru sütyen seçimi, göğüs ölçüsü nasıl alınır ? Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.