Moda denen çılgınlığın her yıl bizlere neler yaptırdığına şaşırsak da kısa sürede hepimiz bu çılgınlığın içerisinde yerimizi almaktan mutluluk duyuyoruz. Dünün modası geçmiş ürünlerinin bugünün modası olmasına tam alışmışken kışın giyilecek ürünlerin yazın da vitrinleri süslediğini görmek her ne kadar şaşırtıcı gelse de alışma sürecimiz oldukça hızlı gerçekleşiyor. Her ne kadar son yıllarda yükselen trendine rağmen kışın giyilmesine alışık olsak da süet etekler bu yazın da popüler parçaları arasında çoktan yerini aldı. Tüm vitrinlerde yerini alan süet etekler, günümüzde yaz aylarında da kullanabilmektedir. Süet eteğin yaz modası arasına girmesi ile bize düşen bu eteklerinizi nasıl kombinleyeceğiniz konusunda sizlere yardımcı olmak. O halde süet etek modeline göre kombinlerimizi sıralayalım.

Süet Etek Yazın Giyilir Mi? Süet Etekler Nasıl Kombinlenir? | 1

Süet Etekler Nasıl Kombinlenir?

Süet etek üstüne ne giyilir sorusunu kış mevsimi için sorsanız cevabımız şüphesiz kazaklar olacaktır. Özellikle balıkçı yaka kazaklar ile süet etekler mükemmel uyum sağlamaktadır. İçinde bulunduğumuz mevsim gereği yaz aylarında süet etekleri nelerle kombin edebileceğinizi açıklamak yerinde olacaktır. Kot gömlekler, kısa kollu ve askılı tişörtler, salaş gömlek ve tişörtler süet eteklerin üzerinde kullanabileceğiniz kıyafetler arasında yer almaktadır. Etek renginize göre saydığımız kıyafetler ile şık kombinler yakalayabilirsiniz.

Süet Etek Yazın Giyilir Mi? Süet Etekler Nasıl Kombinlenir? | 2

Süet Eteklerle Renk Uyumu Nasıl Sağlanır?

Süet etekte en çok tercih edilen renkler kahverengi ve siyahtır. Kahverengi süet etek kombinleri için beyaz, siyah ve açık mavi üstler tercih edebilirsiniz. Tercihleriniz tek renk olabileceği gibi beyaz üstüne siyah çizgili tarzı modeller ile kombinleri çeşitlendirebilirsiniz. Siyah süet etek kombinleri için beyaz rengi tercih edebileceğiniz gibi gri, gümüş ve buz mavisi renklerini kullanabilirsiniz. İster gömlek isterse tişört olsun, yaz aylarında süet eteğinizle belirttiğimiz renklerin birlikte kullanımı size şık bir kombin elde etme şansı sunacaktır.

Çalıkuşu Etek Modelleri Tıklayın !

Mini etek kombinleri için Tıklayın !

Mini etek giyenler ve giyemeyenler Tıklayın !

Kalem Etek Modelleri için Tıklayın !