Trendleri belirleyen, kalitesiyle öncü, ayrıcalıklı dünya markası Wolford, soğuk Şubat günlerine kırmızının en kışkırtıcı tonları ile sıcaklık katıyor. Özel tasarımıyla vücuda form veren, Wolford Gloss elbise, gülkurusu ve kırmızının buluştuğu tonuyla, şehir kadınlarını yeniden yorumluyor.

Moda trendlerini belirleyen, kalitesiyle öncü, ayrıcalıklı dünya markası Wolford, 1920’li ve 1980’li yılların charliston, disco ve rock tarzlarından aldığı ilhamı, feminen detaylarla harmanlayarak, şehir kadınlarına ve moda dünyasına ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Cazibeli şehir kadınlarının tercihi Wolford’un, 2010 koleksiyonundaki, baştan çıkaran gülkurusu Gloss elbisesi, sıcak dokunuşlarıyla bedenleri yeniden yorumluyor.

Teni göstermeyen, arkası dikişli, parlak çoraplar, fırfır detayları, ipek, viskoz dokulu, dantel çoraplar Wolford Gloss elbisenin ideal tamamlayıcıları…

Kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyen kadınların markası Wolford 2010 koleksiyonu ile Nişantaşı’na dünya modasını taşıyor.

Wolford'un, 2010 koleksiyonu: Wolford'dan Şehrin Kırmızılı Kadınları | 1Wolford'un, 2010 koleksiyonu: Wolford'dan Şehrin Kırmızılı Kadınları | 2