Wolford'dan Bedenleri Saran Cazibeli Tasarımlar | 1Trendleri belirleyen, kalitesiyle öncü, ayrıcalıklı dünya markası Wolford, birbirinden çekici tasarımlarıyla bu sezon “Cazibeli Kadınları” öne çıkarıyor. Pembe ve kırmızının can alıcı tonları, dantelin baştan çıkarıcı detayları ve vücuda form veren özel tasarım, Wolford’un Glamour iç çamaşırı takımında buluşuyor.

Moda trendlerini belirleyen, kalitesiyle öncü, ayrıcalıklı dünya markası Wolford, 1920’li ve 1980’li yılların charliston, disco ve rock tarzlarından aldığı ilhamı, feminen çizgilerle harmanlayarak, “Cazibeli Kadınların” yaratıcısı oluyor.

Wolford Glamour iç çamaşırı takımında, pembe ve kırmızının göz kamaştırıcı tonları, dantel işlemelerin siyah ışıltılarıyla buluşuyor.

Özel teknolojilerle geliştirilmiş, vücuda form vererek, simetrik hatlar yaratan tasarımı ise bedenlere heykelsi güzellikler kazandırıyor.

Teni göstermeyen, arkası dikişli, parlak çoraplar, fırfır detayları, ipek, viskoz dokulu, dantel çoraplar ise Wolford Glamour iç çamaşırı takımının alımlı tamamlayıcıları…

Kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyen kadınların markası Wolford 2010 koleksiyonu ile Nişantaşı’na dünya modasını taşıyor.