Farklı yaşam tarzlarını bir arada sunan ikonik jean markası Wrangler, yeni yılı, 2010 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndaki tüm ürünlerde geçerli olan “özel kış indirimi” ile kutluyor. Yeni bir başlangıcın simgesi olan Wrangler’ın birbirinden özel modellerini kaçırmak istemeyenler, bu özel kış indiriminden yararlanabilir, yeni başlangıçları Wrangler ayrıcalığı ile yaşayabilirler.

YENİ YILDA
YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

WRANGLER’DAN
“ÖZEL KIŞ İNDİRİMİ” FIRSATI

Bu yılın trendi olarak, jean’lerde yeşil, siyah ve gri hakimiyeti yaşanırken, Wrangler 2010 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, tercihlerini kendi stilinden ödün vermeden yapanlara farklı bir kış vaad ediyor.Sezon başında kendisine uygun seçimi yapmakta geciken herkes, özel kış indirimi sayesinde, sezonun trendi olan renkli jean’ler, Wrangler’ın üstün kalitesine sahip deri ceketler, markanın uzmanlığını sergileyen işlemeli jean gömleklere sahip olabiliyor.

Wrangler, 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu | 1

Kadınlara özel koleksiyonda yer alan düşük bel Mae, skinny Molly ve Stokes boru paça kesimli normal bel jeanler sıradışı bir görüntü sağlıyor. Modern stilin simgesi olarak sezona damgasını vuran boyfriend kesimli jeanler ise rahatlıktan vazgeçemeyen kadınların ilk tercihi oluyor.

Yeni başlangıçlara hazır olanlar, diledikleri Wrangler mağazalarında kendilerine uygun indirimli modeli seçebilirler.

Wrangler, 2011 Sonbahar/Kış Koleksiyonu | 2