Nescafé’den dünyada bir ilk: sağlıklı kahveler | 1Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen çözünebilir kahve markası NESCAFÉ; yeni ürünleri ile sağlık, güzellik ve hafifliği fincana sığdırıyor. İçeriğindeki yeşil kahve çekirdekleri ile daha fazla antioksidana sahip NESCAFÉ Greenblend, içerdiği prebiyotikler sayesinde bağışıklık sistemini destekleyen ve bağırsakları çalıştıran NESCAFÉ Lif-Aktif ve içindeki siyah üzüm çekirdeği ekstraktı ile cildin yapısını destekleyen ve kırışıklıkların oluşumunu geciktiren etkiye sahip NESCAFÉ Vita-Lift ile kahve keyfi daha sağlıklı hale geliyor.

Lider kahve markası NESCAFÉ, kahve keyfine sağlık katmak için yepyeni ve farklı üç kahve çeşidi geliştirdi. Kahvenin antioksidan gücü ile sağlığa faydalı doğal içeriklerin harmanlandığı NESCAFÉ Greenblend, NESCAFÉ Lif-Aktif ve NESCAFÉ Vita-Lift farklı ihtiyaçlar için farklı çözümler sunuyor.

NESCAFÉ Greenblend: Daha Fazla Antioksidan

Dünyada sadece NESCAFÉ tarafından üretilen ve benzeri bulunmayan NESCAFE Greenblend; kavrulmuş kahve çekirdekleri ve yeşil kahve çekirdeklerinin özel harmanından oluşuyor. Yeşil kahve çekirdeklerinin etkisiyle diğer kahvelere oranla daha fazla antioksidan içeren NESCAFE Greenblend, aynı zamanda NESCAFÉ’nin mükemmel lezzetinden de ödün vermiyor.

NESCAFÉ Lif-Aktif: 1 Fincan Hafiflik

Türkiye’ye özel üretilen ve dünyada bir ilk olan NESCAFÉ Lif-Aktif; içerdiği prebiyotikler sayesinde bağışıklık sistemini düzenleyen probiyotik bakterilerin bağırsaktaki gelişimini ve yaşamını destekliyor.

NESCAFÉ Vita-Lift: 1 Fincan Güzellik

NESCAFÉ Lif-Aktif gibi yine Türkiye’ye özel üretilen ve dünyada bir ilk olan NESCAFÉ Vita-Lift’in içeriğinde ise siyah üzüm çekirdeği ekstraktı ve E vitamini bulunuyor. Siyah üzüm çekirdeği cildin bağ dokusunu kuvvetlendirmeye yardımcı oluyor ve cildin sarkmasını önlüyor. Hücre yenileyici etkisiyle cildin güzelleşmesini, daha sıkı ve elastik olmasını sağlıyor. Aynı zamanda, solgun ve cansız cilde sahip olanların da doğal yardımcısı. 1 fincanındaki siyah üzüm çekirdeği ekstraktı 1 bardak üzüm suyuna eşit olan NESCAFÉ Vita-Lift’in aynı zamanda 1 fincanı günlük 10 gram olan E vitamini ihtiyacının yüzde 42’sini karşılıyor.

Bu kapsamda bir buluşma gerçekleştiren NESCAFÉ, Shiatsu Masajı ve Nefes Terapisi seansları eşliğinde konuklarına yeni fonksiyonel kahvelerini tanıttı. 09 Ekim Cumartesi günü Polonezköy / The Legend Hotel’de dekatlon buzz sosyal medya iletişim ajansı işbirliği ile gerçekleşen “NESCAFÉ Blogger Etkinliği”ne; sosyal medyanın etkili kadın yazarları katıldı.

Dr. Ender Saraç’ın tavsiyesi

Sağlıklı yaşam uzmanı Dr. Ender Saraç da yeni ürünlerin sağlığa zararlı hiçbir kimyasal koruyucu madde ya da sağlık riski oluşturabilecek bir içerik içermediğini belirterek NESCAFÉ’nin yeni ürünlerini öneriyor. Saraç ürünlerle ilgili görüşünü; “Yeni ürünlerden Lif-Aktif günde üç fincan içildiği takdirde günlük lif ve probiyotik ihtiyacını büyük ölçüde karşılayabiliyor. Greenblend’in içerisinde ise kavrulmamış yeşil kahve çekirdekleri var.Yeşil çekirdekler içeren kahve de hücreleri oksidan etkiden, yani yıprandıran ve yaşlandıran etkiden koruyor. Vita-Lift’in içerisinde ise üzüm çekirdeği ve E vitamini ekstresi var. Üzüm çekirdeği ekstresi içerisinde çok güçlü antioksidanlar var. Bu tür fonksiyonel ürünleri önümüzdeki yıllarda çok daha fazla göreceğiz. Lezzetin yanı sıra tükettiğimiz gıdalar bizim hücreleremize nasıl bir etki yapıyor, bizden bir şeyler götürüyor mu, bize bir şey katıyor mu, bunların da hesabını yaparak yaşayacağız. Ben bir fincan kahveyi hayatınızdan pek eksik etmemenizi dilerim.” şeklinde açıkladı.