Küçük mutfaklar için:
tek seferde 3 çeşit yemek yapabilen lezzetli buharlı pişirici tefal vıtacuısıne compact

Tefal’in Besleyici ve Lezzetli ürün gamı kompakt tasarımı ile fark yaratan yeni nesil buharlı pişirici Vitacuisine Compact ile genişliyor. İç içe geçen pişirme hazneleri ile mutfakta çok az yer kaplayan VitaCuisine Compact; başlangıçtan tatlıya üç farklı öğünü tek seferde, kokularını birbirine karıştırmadan ve vitamin değerlerini koruyarak pişiriyor.

Tefal VitaCuisne Compact tek seferde 3 çeşit yemek yapabilen lezzetli buharlı pişirici | 1

Yenilikçi marka Tefal; Besleyici ve Lezzetli ürün gamında yer alan VitaCuisine ile sağlıklı ama lezzetsiz olarak bilinen buharlı pişirme yöntemini lezzetli hale getirdikten sonra şimdi de VitaCuisine Compact ile küçük mutfaklara giriyor.

İçiçe geçen pişirme hazneleri ile kullanışlı bir tasarıma sahip olan Vitacuisine Compact, mutfağında yer sıkıntısı yaşayan ama sağlıklı beslenmekten de taviz vermek istemeyenlere çözüm sunuyor.

4 adet kapaklı cam kap, 3 ayrı pişirme haznesi ve çıkarılabilen tepsileri ile büyük kolaylık sunan Vitacuisine Compact’ın en alt katında leziz bir başlangıç, ikinci katında sebze, et, balık veya tavuktan oluşan doyurucu bir ana yemek, üçüncü katında ise kapaklı cam kaplar içinde enfes tatlılar hazırlanabiliyor. VitaCuisine Compact’ın 3’ü 1 arada teknolojisi sayesinde yemeklerin lezzet ve aromalarını birbirine karışmazken, hızlı buhar sistemi sayesinde de kısa zamanda sağlıklı ve vitamin dolu yiyecekler hazırlamak garantileniyor.

60 dakikalık dijital zamanlayıcıya ve LCD ekrana sahip olan Vitacuisine Compact; pişirme işlemi bittiğinde otomatik olarak kapanıyor ve hazırladığınız lezzetleri 30 dakika boyunca sıcak tutuyor.

Kompakt tasarımı ile kısa zamanda büyük işler başaran VitaCuisine Compact’ı Tefal Shop’larda ve Tefal satış noktalarında bulabilirsiniz.

Tavsiye edilen ürün fiyatı: 299.90 TL