Hızlı saç uzatmak için kullanılan ürünlerden ve amerikadan sonra ülkemizde de yagınlaşmaya başlayan dax supergro saç uzatır mı? Bu ürünü belki denediniz belki de hiç duymadınız. Dax supergro kullananlar ne diyor ve ürün nasıl kullanılır hepsi burada.

Dax Supergro Saç Uzatır mı?

Saç uzatmak için bir çok yöntem deniyoruz. İster evde hazırlanan doğal yağlardan istersenizde hazır olarak satılan yağ karışımlarından kullanarak saç uzatmanız mümkün. Dax supergro isimli üründe bunlardan biridir.

Dax Supergro Saç Uzatır mı? | 1

Dax Supergro

Ürün amerikadan ithal edilen ve size hızlı saç uzatma konusunda destek olduğunu vaad ediyor. Ürünün içeriğinde ise jojoba yağı, ayçiçek yağı, tatlı badem yağı, hindistan ceviziyağı, çay özü aleo vera, buğday özü, bitkisel mineraller ve susam yağı  gibi saç için faydalı yağlar barındırıyor. En büyük avantajı ise birçok yağı içinde bulundurup sizi tek tek yağ alıp birleştirme derdinden kurtarmasıdır.

Ürünün saç uzatmak dışındaki etkisi ise saçınıza yoğun bir nemlendirici etki kazandırmasıdır. Saçlarınızda düzenli kullanımda 2 hafta sonra daha yumuşak saçlara sahip olabilirsiniz. Unutulmaması gereken ise nemlendirilmişlarda kırık oluşumu minimum seviyede olur. Böylece kestirme aralıkları uzamış olur.

Dax Supergro Saç Uzatır mı? | 2

Saçlarınızda bu ürünü kullanırken dikkat etmeniz gereken noktalar ise şu şekilde saçınızda en az 3 saat bekletin uçlarına saçı nemlendirme amaçlı uygulayabilirsiniz. Asıl uygulanması gereken kısım ise saç dipleri olmalıdır. Böylelikle saçınıza hem masaj yapabilirsiniz hemde saç diplerinin iyice yağı emmesini sağlayabilirsiniz. Saç dibinize diş fırçası ile uygulama yapabilirsiniz. Bu uygulamayı nasıl yapacağınızı öğrenmek için Diş Fırçasıyla Saç Bakımı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Saçlarınızda beklettikten sonra yıkamaya geldiğinizde evdeki herhangi bir şampuanla saçı çok hafif ıslatarak iyice köpürtün. Burada amaç saçtan fazla yağı almak ve yıkamaya hazır hale getirmektir. ( Saçlarınıza sık sık doğal yağ bakımları uyguluyorsanız saçtan yağ çıkarmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuzdur. Bu uygulamalar için yağlı saç şampuanı alabilirsiniz bu işinizi kolaylaştırır.) Daha sonrasında saçınızı en az 2 yada 3 defa diplerine hafifçe masaj yaparak yıkayın.

Saçınızı kurutma işlemine geçtiğinizde isterseniz ısıdan koruyan bir serum uygulayabilirsiniz.

Dax Supergro Saç Uzatır mı? | 3

Dax supergro kullanmaya başladıktan kısa süre sonra saçlarınızın yumuşak ve canlı olduğunu görebilirsiniz. Uzama konusunda ise sabırlı olmalısınız. Etkiyi görebilmek için haftada en az 2 yada 3 defa uygulayın. Bu bakım uygulamaları tüm doğal bakım yağları için geçerlidir.

Saç uzatmak için dışardan birçok uygulama yapabileceğiniz gibi B ve E vitaminleri açısından da sağlıklı beslenmeyi unutmayın. Hızlı saç uzatmak için ayrınntılı bilgi almak için Ev Yapımı Saç Uzatma Yöntemi göz atabilirsiniz.

Saçlarınızı dışarıya çıkmayacağınız günlerde yıkamayın. Kendi doğal yağı ile kalmasına izin verin. Bu saçınızın uzaması üzerinde etkilidir.

Saçlarınızı yıkarken tırnaklarınızla saç derisini tahriş etmeyin yavaş yavaş yıkayın. Durulama suyunun çok sert olmamasına dikkat edin.